Фасади з керамограніту

Немає в наявності
Продавець: Сіріус-Проф
Фасади з керамограніту
Керамограніт, — міцний облицювальний екологічно чистий матеріал, який застосовують для облицювання фасадів будівель. Цей матеріал забезпечує надійний захист будівлі на довгий час. Фасади з керамограніта стійкі до стирання і агресивних середовищ, а також витримують різкі перепади температур. На відміну від натурального каменя керамограніт не має мікротріщин і в цьому його перевага. Низьке водопоглинання (0,05 % по масі) забезпечує високу морозостійкість, тобто, відсутність руйнувань при багатократній дії мінусової температури. Морозостійкість — запорука довговічності. До переваг слід віднести стійкість кольору. Виробляють плити фасадного керамограніта товщиною 8...10мм найбільш популярних розмірів - 600 х 600, 600 х 900, 300 х 600, і інших кратним 300 мм. Керамограніт найчастіше вмонтовують на каркас, спеціальну підконструкцію, за технологією навісних вентильованих фасадів з утепленням. До переваг слід віднести стійкість кольору.
Для забезпечення міцності конструкції, каркас виконується зі сталевих оцинкованих або алюмінієвих профілів. Плити кріпляться на каркас за допомогою нержавіючих забарвлених кляймерів (шовний метод) або горизонтальних профілів (безшовний, зазвичай для цоколя, висота облицювання не більш 3...4м).Застосовують також клейовий метод, із застосуванням матеріалів фірми 3m (США) або SIKA (Швейцарія).
Кляймерний метод кріплення, як найбільш поширений і ремонтопридатний, має шви між плитками до 10мм, через які, особливо поблизу, є видимими утеплювач, підконструкція або стіна. Для усунення цього ефекту застосовують темний вітробарьер поверх утеплювача, а світлі поверхні підконструкції забарвлюють в чорний колір.
До складності монтажу керамограніта на об'єкті можна віднести необхідність сполучення його наприклад з вітражами, підгонкою до інших елементів фасаду і тротуаром. Ріжуть і торцюють керамограніт діамантовим диском, свердлять невеликі отвори діамантовим свердлом, великі - діамантовою коронкою. Гидроабразивне різання застосовується на підприємствах при великих об'ємах.
Великі об'єми керамограніти обробляють на підприємствах за допомогою гідроабразивного різання. При монтажі на фасад керамогранит ріжуть і торцюють алмазним диском, невеликі отвори свердлять алмазним свердлом, великі - алмазною коронкою.
Технічні характеристики
Артикул51422
Оновлення: 10.10.2022
Додано: 14.02.2018
Ідентифікатор: 51422

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення