Працюємо під час ВС

Безрамне скління терас та веранд

Немає в наявності
Продавець: Профісервіс
Безрамне скління терас та веранд
Безрамне скління – сучасне рішення для тих, хто прагне максимально відкритий простір, який дозволяє візуально розширити простір, надати йому неповторний зовнішній вигляд, зробити його світлішим, відкритим і привабливим.

Відсутність рам створює ілюзію повного єднання з навколишнім простором, при цьому конструкція захищає від вітру і опадів, забезпечуючи можливість панорамного огляду в комфортних умовах. Створюється візуальний ефект ідеально рівної, суцільної скляної поверхні.
Проста та зручна система безрамного скління з паралельним рухом стулок, призначена для скління альтанок, веранд, терас, павільйонів, літніх веранд ресторанів, а також створення інтер'єрних скляних перегородок усередині приміщень.

Безрамне скління - це конструкція, виготовлена з алюмінієвого профілю і скла. Скло рухається за допомогою спеціальних роликів, що дозволяє відкривати 80% площі скління. На відміну від розпашних рам безрамне скління не заповнює простір приміщення.
Безрамне розсувне скління можна зробити в різних конфігураціях з високим або низьким порогом.

Особливістю системи є те, що стулки зчеплені одна за одну і рухаються залежно. А саме штовхаючи першу стулку, можна закрити всю систему - стулки витягнуться з паркування одна за одною і встануть у потрібне положення. Кожна стулка рухається на роликах, що спираються на нижній профіль. Нижній профіль кріпиться прямо на покриття підлоги. Система оснащується штатними плоскими ручками з алюмінію та є можливість оснащення іншими, позаштатними, ручками різних розмірів та конструкцій, призначеними для цільноскляних дверей.
Профілі поставляються анодованими, сріблястого кольору природного алюмінію. Їх можна використовувати без фарбування, а також можна піддавати порошковому фарбуванню в будь-який колір на палітрі RAL.
Ролики системи дозволяють регулювати нахил стулки для точного настроювання вертикального положення скла та рівного примикання скла один до одного. У конструкції використовуються тільки підшипники закритого типу, захищені від контакту з брудом і вологою.
Система оснащується фіксатором. Основна функція фіксатора - фіксувати крайню стулку, щоб, потягнувши за протилежну, можна було повністю закрити систему.
Безрамна розсувна система оснащується ущільнювачем з фетром. Фетровий ущільнювач розташований перпендикулярно до скла і забезпечує надійне перекриття зазору між склом. Такий ущільнювач не псує зовнішнього вигляду системи та добре захищає від опадів та вітру.

В системах використовується загартоване скло завтовшки 8 і 10 мм. Є можливість нанести на скло гравіювання, створити зображення матуванням окремих ділянок скла. Це особливо цінується замовниками, які купують конструкцію для оформлення кафе або офісу. Ефектно виглядатиме розсувна конструкція з нанесеним на неї логотипом.
Технічні характеристики
Артикул51593
Артикул компанії5
БрендSWS
Оновлення: 18.07.2022
Додано: 06.03.2018
Ідентифікатор: 51593

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг