Вертикальні жалюзі від компанії «Нова Ера»

Немає в наявності
Продавець: Нова Ера XXI
Вертикальні жалюзі від компанії «Нова Ера»
Вертикальні жалюзі від компанії «Нова Ера»

Компанія «Нова Ера» пропонує своїм клієнтам великий вибір стандартних і нестандартних вертикальних жалюзі.
Вертикальні тканинні жалюзі можна вважати найпопулярнішими в даний час. У 70% сучасних офісів і громадських приміщень встановлюють саме такі жалюзі.

Ламелі вертикальних жалюзі - це смуги спеціально обробленої тканини шириною 89 мм (жалюзі так званого «американського типу»), або шириною 127 мм (жалюзі «європейського типу»). Тканини можуть бути не тільки різноманітних кольорів, але і різної щільності і фактури - від тонкої, майже прозорої, до щільної і важкої тканини. Тонкі і середньої щільності тканини підходять для північного, північно-східного і північно-західного боку. Якщо ж Ваші вікна виходять на південь - намагайтеся підібрати варіанти з категорії щільних тканин.

Вертикальні жалюзі надають простір для фантазії у оздобленні Вашого інтер'єру, і в той же час звільняють Вас від зайвого клопоту по догляду за ними. Оскільки ламелі оброблені антистатичними речовинами, вони практично не забруднюються. Вертикальні жалюзі можна чистити пилосмоком, а якщо на них потрапили сильні забруднення, їх легко прибрати вологою серветкою.
Вертикальні жалюзі візуально роблять приміщення вище, їх ламелі можуть зрушуватися як в одну сторону від шнура управління, так і розсуватися від середини, вони пропускають потік свіжого повітря в приміщення і в той же час захищають його від яскравого сонячного світла.

Виготовляються вертикальні жалюзі за індивідуальним замовленням! Досвідчений майстер заміряє та обирає разом з Вами найкраще рішення для Вашого будинку або офісу. За бажанням Ви можете самі здійснити вимірювання, а також вибрати відповідну для Вас тканину, користуючись керівництвом з вимірювання і каталогом тканин на сайті нашої компанії!.
Технічні характеристики
Артикул51785
Оновлення: 02.08.2018
Додано: 27.03.2018
Ідентифікатор: 51785

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення