Захисні ролети від компанії «Нова Ера»

Немає в наявності
Продавець: Нова Ера XXI
Захисні ролети від компанії «Нова Ера»
Захисні ролети від компанії «Нова Ера»
Компанія «Нова Ера» пропонує якісні захисні ролети від сертифікованого виробника компанії Алютех (Білорусь), з гарантією 5 років для захисту Ваших будинків, офісів, і магазинів.

  Ви можете побачити захисні ролети на вікнах кіосків, торговельних приміщеннях, на мансардах приватних будинків і на вітринах магазинів. В основному, такі ролети використовують для зовнішньої захисту, особливо, якщо мова йде про сильний рух на вулиці. Ролети вигідно відрізняються від звичних решіток тим, що вони зберігають вікно від пошкодження, не схильні до корозії і іржі, мають більш естетичний зовнішній вигляд. Компанія «Нова Ера» більше 10 років займається постачанням і монтажем ролетних систем.
Ламелі (профілі), алюмінієві і сталеві, бувають різної товщини і щільності, залежно від методу виготовлення. Вони можуть бути екструдовані і пінозаповнені.
Товщина буває 39, 41, 45, 55, 77мм. Ламель з товщиною 77мм називається гаражної, і найчастіше використовується для гаражних ролет.
Типи установки ролет діляться на 2 типу: В отвір і на отвір.
При замірах уточнюється вид монтажу і, якщо монтаж буде відбуватися В отвір, то спеціаліст знімає габаритні розміри ролетів, якщо ж монтаж буде здійснюватися на отвір, то зазвичай знімається розмір отвору і вказується, що монтаж буде на отвір. При цьому важливо відстежити, щоб короб, який буде знаходитися вище отвору, не заважав якимось зовнішнім спорудам на стінах приміщення.

Способи управління ролетами
Захисні ролети можна встановити де завгодно: усередині приміщення (у віконному або дверному прорізі), зовні (в гаражі, на дачі, на вікнах). Місце розташування принципово не вплине на вибір способу управління. Тому що він залежить в першу чергу від маси полотна. Існує два способи управління ролетами - механічний і автоматичний.

Механічне управління (ручне)

Стрічкове управління (касетний):
Найпростіше і недороге (20 - 25 $), призначене для легкої алюмінієвої конструкції, вагою до 15 кг. Принцип роботи стрічкового управління такий, як у ременя безпеки в автомобілі. Коробка зі стрічкою встановлюється усередині приміщення поруч з вікном. Щоб закрити або відкрити ролет, стрічку потрібно вийняти з коробки і потягнути на себе (як у звичайних жалюзі). Якщо у вас ролети стрічкового управління, то радимо встановити на нижній ламелі механічний замок (ціна 20 - 40 $). Щоб заблокувати ролети, їх потрібно опустити, закрити замок і вийняти ключ.
Тросове (редукторне) управління:
Цей спосіб годиться для більш важких конструкцій (вагою від 15 до 25 кг). Стрічку тут замінює більш міцний трос (ціна 35 - 45 $). Керуючий механізм, як і в випадку з стрічковим варіантом, встановлюється в приміщенні. Різниця в тому, що ролети піднімаються-опускаються за допомогою ручки, яка вмонтована в коробку для троса. Обертаючи ручку редуктора (широкий зубчастий циліндр, в який вставляється і намотується трос), ви змушуєте їздити ролети туди-сюди. Заблокувати конструкцію можна і за допомогою механічного замка - його встановлюють на нижній ламелі.

Зовнішнє управління замок-ключ
Як правило, даний тип управління використовується в замиканні ролет на дверях. Щоб закрити ролет, потрібно просто потягнути зверху за ручки, щільно опустити ролет до низу і закрити його ключем.

Автоматичне управління
Короб в моделях з автоматичним управлінням зовні нагадує короб в «механічних» варіантах. А ось вміст цієї «коробки» інший: всередині знаходиться електричний двигун, завдяки якому без особливих зусиль можна відкривати і закривати ролети.
Для гаража, офісу або заміського будинку є сенс замовити ролети з електричним керуванням.

Щоб правильно вибрати двигун, знов-таки потрібно враховувати вагу полотна. Для більш важкої конструкції потрібно більш потужний і, отже, більш дорогий двигун.
Існує два види управління автоматичною конструкцією: кнопкове і дистанційне. Кнопкове управління простіше і дешевше (15 - 30 $). Зовні кнопка керування нагадує вимикач, і вона так само, як вимикач, кріпиться до стіни. Натиснувши кнопку, можна опустити або підняти ролет. При бажанні кнопку оснащують фіксатором. У цьому випадку досить просто доторкнутися до вимикача для того, щоб конструкція поїхала вниз або вгору. Якщо ви вибрали кнопковий вимикач в «безфіксаторном» виконанні, то для того, щоб опустити або підняти ролет, його потрібно тримати до тих пір, поки полотно не підніметься або не опуститься до кінця. Щоб воно зупинилося, просто приберіть палець з кнопки.

Дистанційне керування - найсучасніший і зручний спосіб управління ролетами. Але при цьому і найдорожчий (350 - 400 $). Ви, напевно, вже здогадалися, що ролетів подаються команди з пульта, що нагадує пульт телевізора. Досить натиснути одну з кнопок - і ролети тут же починають рухатися. Дистанційне керування резонно застосовувати там, де встановлено кілька ролет: щоб підняти захисні жалюзі одночасно в декількох кімнатах, на різних поверхах. Якщо, звичайно, ви не забули підключити їх до центру управління.

Компанія «Нова Ера» пропонує ролети високої якості в різних цінових сегментах для будь-якої групи клієнтів. Це класичні ролети серії Classic і бюджетний варіант - ролети серії Economy. Обидві серії мають як загальні переваги, так і відмінні характеристики.
Переваги ролет серій Classic і Economy для кінцевого покупця
Оптимальне співвідношення ціни і якості
Незважаючи на істотні переваги ролет серії Classic, ціна вище на 18-20% в порівнянні з серією Economy. Для типового котеджу різниця у вартості складе 150-200 євро (типовий котедж - 8-10 вікон). Покупець може вибрати найбільш оптимальне для нього рішення виходячи з потреб

Тривалий термін служби ролет
Висока стійкість до стирання завдяки двошаровіому лакофарбовому покриттю. Воно витримує більше 5000 циклів підйому-опускання без потертостей до металу, що рівноцінно 10 років щоденної експлуатації.
Підвищені характеристики міцності за рахунок більш товстої стрічки захисних коробів, більш товстих стінок напрямних шин, рівномірного пінозаповнення профілів. Це гарантує стійкість до деформацій і підвищену міцність ролет при транспортуванні, установці і експлуатації.

Надійність і безпека
Усі ролети можуть встановлюватися в районах з різними вітровими навантаженнями по СНіП 2.01.07, в різних географічних точках світу. Профілі серії Classic стійкі до ударних і вітрових навантажень до 850 Па (можна порівняти зі швидкістю вітру до 135 км / ч). Ролети серії Economy закривають до 15% менші отвори, ніж серія Classic.

Задоволення будь-яких побажань покупця
Різні унікальні технічні рішення, дозволяють закрити практично будь-який отвір. А інтелектуальні системи управління дозволяють з легкістю відкривати і закривати захисні ролети з будь-якої точки, в будь-який час, з максимальною зручністю та простотою
Технічні характеристики
Артикул51816
Оновлення: 27.09.2018
Додано: 02.04.2018
Ідентифікатор: 51816

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco