Автоматичні ворота Одеса та область

Немає в наявності
Автоматичні ворота Одеса та область
Автоматичні ворота - багатофункціональні конструкції, що використовуються для перекриття різних за величиною проходів. Вони випускаються в готових комплектах і на замовлення, за індивідуально наданими розмірами покупців. Мають варіативні способи відкриття та види піднесення, відрізняються довговічності, надійністю, функціональністю, мають сучасний зовнішній вид і різноманітний дизайн. Ціна на конструкції в розумних межах і залежить від їх розміру, а також вибраної комплектації.

Компанія "Автоматические системы и технологии" пропонує такі види автоматичних воріт:

• вуличні (відкатні та розпашні - укомплектовані полотном із сендвіч-панелей або профільованого листа мають міцну стальну або алюмінієву раму, відрізняються корозійною стійкістю),

• промислові (протипожежні, секційні - перекривають проходи великого масштабу розраховані на підвищений режим експлуатації),

• гаражні (роллетні и секційні з торсионним механізмом або пружинами розтягнення - встановлюються в проєми середньої та невеликої величини).

Продаж будь-якого виду виробу в Одесі та Одеській області в стандартному комплекті і з набором додаткових аксесуарів на вибір, що полегшують експлуатацію та підвищують зручність управління огородженнями.

Установка ворот з автоматикою та без.

Комплект автоматики підібирається виходячи з маси та довжини ворот, також підібраний і комплект безпеки системи. Ми пропонуємо автоматику від перевірених світових брендів, таких як: Nice, Came, FAAC, Sommer, AN-Motors, DoorHan, яка ідеально підходить під Ваші ворота, умови та бюджет.

- Договір, монтаж, гарантійне та сервісне обслуговування,
- замер безкоштовно
- оплата: готівковий та безготівковий розрахунок.

Для швидкого розрахунку вартості воріт дзвоніть по телефону в контактній інформації.
Технічні характеристики
Артикул51824
Оновлення: 16.02.2020
Додано: 02.04.2018
Ідентифікатор: 51824

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Автоматичні системи і технології
 Оцінка товару - 5 из 5
Наша продукция представлена в широком диапазоне - от эконом класса до премиум сегмента.
Работаем в: Одесса, Черноморск, Южный, Затока, Нати, Усатово, Лески, Фонтанка, Черноморка, Великодолинское, Маяки, Каролино-Бугаз, Сухой Лиман, Новая Долина, Беляевка, Нерубайское, Троицкое, Светлое и др.
2 квіт. 2018 р., 18:08
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ