Ролети захисні

Немає в наявності
Продавець: RLG radical life group
Ролети захисні
Захисні ролети від компанії просто необхідні в кожному сучасному будинку, офісі або магазині. Це унікальне рішення, яке дозволяє підвищити рівень безпеки, енергозбереження і шумоізоляції.

Основним матеріалом, з якого виготовляються ролетні системи, є алюміній. Він відрізняється екологічністю, стійкістю до корозії, ультрафіолетового випромінювання і атмосферного впливу.

Характеристики міцності алюмінієвих сплавів чудово зберігаються при низьких і високих температурах, так що навіть у люті морози і літню спеку Ви будете в безпеці. Широка колірна гамма ролет дозволить замовнику вибрати найбільш вдале для себе рішення.

Для чого потрібні ролети?
1. Захист від сторонніх. Для мешканців перших поверхів, приватних будинків або орендарів офісних приміщень купити ролет - значить захистити себе і своїх близьких від сторонніх поглядів і створити перешкоду для недоброзичливців, які можуть ризикнути пробратися в будинок або офіс у відсутності господаря. У той час як грати викликають безліч питань у пожежних служб, некрасиво виглядають і псують вигляд з вікна, ролети для вікон виглядають дуже естетично і забезпечують високу ступінь захисту. Ваші вікна або фірмові двері будуть надійно захищені від розтину і пошкоджень. Всі системи відповідають європейським стандартам якості EN 12453 і EN 12604.

2. Придушення шуму. Використання камерних або наповнених склопакетів дозволяє максимально знизити рівень шуму. Це дає можливість ефективно працювати і відпочивати з комфортом. Цей критерій особливо актуальний для тих, чиї вікна виходять на жваву вулицю. Якщо вікна доповнити ролетами, навіть найгучніші звуки з вулиці не завадять Вам.

3. Захист від поганої погоди. Звичайний дощ, поривчастий вітер або сильний град - зовнішні ролети захистять від будь-яких погодних сюрпризів.

4. Захист від сонця та економія енергії. Важлива функція рольставні - перешкоджати проникненню сонячних променів всередину приміщення. Тому навіть якщо у вас немає небезпеки вторгнення, ролети вам все одно знадобляться, адже вони сприяють встановленню оптимальної температури в квартирі, причому роблять це набагато ефективніше, ніж звичайні жалюзі. Захищаючи вас від сильного сонячного випромінювання влітку або створюючи додатковий ізоляційний шар взимку, з нашими ролетами ви будете завжди в теплі і комфорті. До 20% тепловтрат буде заблоковано, якщо іноді закривати вікна.
Купити ролети - значить убезпечити свій будинок!
Технічні характеристики
Артикул51981
Оновлення: 20.04.2018
Додано: 14.04.2018
Ідентифікатор: 51981

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT