Вентильований фасад з термодеревиною

Немає в наявності
Продавець: КТБ-ГРУП
Вентильований фасад з термодеревиною
Вентильовані навісні фасади - сучасна технологія облицювання фасаду будівлі, при якій між зовнішньої огороджувальної конструкції і стіною будівлі є вентильований повітряний шар. Назва конструкції вже вказує на його здатність забезпечити циркуляцію і підтримки повітряного потоку. Цей ефект досягається різницею температур всередині і зовні вентильованого фасаду. Завдяки повітряному потоку видаляються надлишки вологи, вставки забезпечують теплоізоляцію, а облицювання захищає від погодних проявів, оберігає стіни від передчасного руйнування.
Вентильовані фасадні системи останнім часом стають все більш популярними з використанням термодеревини.
Термодеревина - це деревина, що пройшла попередню сушку і термічну обробку при високій температурі, і в процесі обробки набуває певних властивостей.
Перша і найважливіша властивість, якою володіє термодревесина - це розміростійкість, тобто ніякі зовнішні чинники не зможуть вплинути на те, щоб даний матеріал втратив свій товарний вигляд. Інша важлива властивість - підвищена міцність і довговічність. Завдяки термообробці тривалість "життя" дощок збільшується більш ніж в 20 разів! Також варто зауважити, що термодеревина має підвищену пожежостійкість. Така властивість, безумовно, є важливою запорукою Вашого спокою.
Технічні характеристики
Артикул56490
Оновлення: 24.07.2019
Додано: 14.08.2018
Ідентифікатор: 56490

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вентильовані фасади
60 $