Захисні ролетні решітки

Немає в наявності
Захисні ролетні решітки
Оригінальні ролетні решітки від майстрів компанії "Світ Комфорту" забезпечать надійну безпеку, гарантуючи елегантний зовнішній вигляд і комфортний огляд приміщення.

Стильні конструкції з алюмінієвого профілю з осередками - ідеальний варіант облаштування прорізів, вітрин, вікон, балконів салонів, магазинів, кафе, банків і інших адміністративних, комерційних і житлових будівель.

Замовляючи розкішні решітки, Ви гарантовано отримаєте бездоганну якість, ексклюзивний дизайн і ідеальну точність розмірів при розумних цінах.

Переваги ролетних решіток.

Забезпечуючи хороший огляд приміщень, витончені конструкції мають естетичний вигляд. Ми пропонуємо замовити решітки за привабливою вартістю з можливістю установки на великі отвори вітрин, вікон чи балконів шириною до 7 метрів і площею до 21 кв.м. При цьому необхідна жорсткість і стабільність виробу досягається за допомогою спеціальних фіксуючих профілів.

Безперечними перевагами виготовляються решіток є мобільність і зручність монтажу. Вони швидко забираються на час роботи і легко повертаються в захисне положення при закритті приміщення. Встановлюють конструкцію на будь-якому етапі будівництва. Якщо необхідно, загородження оперативно демонтуються для ремонту або реставрації. Універсальні конструкції придатні для повторного використання в інших приміщеннях при відповідно габаритів виробу розмірам прорізу.

Захисні решітки - одночасно надійне і елегантне рішення для захисту вікон. Вони оптимально підходять для монтування в будь-які отвори - комерційних і житлових приміщень, так як виготовляються індивідуально для кожного клієнта. Найголовніше - точно визначитися з розмірами.

Купити таку захисну систему досить просто - потрібно просто звернутися за телефонами, вказаними на сайті. Доставка товару здійснюється по всіх регіонах України популярними транспортними компаніями.
Технічні характеристики
Артикул56519
Оновлення: 14.09.2020
Додано: 21.08.2018
Ідентифікатор: 56519

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення