Розсувні решетки Trellidor для магазинів

Немає в наявності
Продавець: Прейсс Україна
Розсувні решетки Trellidor для магазинів
Увага: Ціна м2 залежить від розмірів. Вказана ціна є орієнтовною. Для того, щоб дізнатися вартість, повідомте розміри отвору.
Наші металеві грати виготовляються з оцинкованих сталевих профілів із полімерним покриттям.
Грати можуть встановлюватися – у віконні, дверні та інші отвори та проходи всередині та зовні приміщення у отвір або внакладку на нього. Основна функція, яку виконують розсувні ґрати – забезпечення безпеки приміщення. Легкі під час руху. Дають відчуття впевненості та безпеки у закритому стані, та відкритого простору у відкритому стані.
Наші грати відрізняються оригінальним сучасним дизайном і чудово вписуються в інтер'єр будь-якого приміщення, будь то дача, приватна садиба, офіс, адміністративна будівля, підприємство, громадський заклад, магазин, ресторан, режимний об'єкт або банк. Чим більші габаритні розміри, тим дешевша вартість решітки за квадратний метр.
У нас Ви можете замовити монтаж решіток, при цьому виклик замірника є безкоштовним. Установка решіток на вікна та решітки на двері проводиться кваліфікованими фахівцями нашої компанії. При бажанні Ви можете виконати монтаж ґрат самостійно, при цьому ми дамо Вам необхідні інструкції та рекомендації.
Технічні характеристики
Артикул56911
Оновлення: 21.01.2022
Додано: 20.11.2018
Ідентифікатор: 56911

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT