Розсувні решетки Trellidor на вікна

8 000 грн замовити
Ціна за м2.
+3867444706 XX XX +38 674 447 06 10
Київ
Продавець: Прейсс Україна
Розсувні решетки Trellidor на вікна
Увага: Ціна м2 залежить від розмірів. Вказана ціна є орієнтовною. Для того щоб дізнатися вартість, та повідомте розміри отвору.
Розсувні грати на вікна та двері виготовляються з якісних комплектуючих та за технологією виробництва компанії Trellidor, яка має свої заводи у Південній Африці та Ізраїлі. Основна відмінність розсувних решіток Наша компанія виготовляє розсувні решітки заввишки до 3 метрів та шириною до 6м. Міцність ґрат забезпечується не товщиною металу.
На відміну від інших виробників, решітки Trellidor виробляють не з металевої смуги, а із сталевих профілів П-подібної форми з краями загнутими всередину. Всі стійки, вертикальні та з'єднуючі Х-ланки та верхня напрямна решіток виготовлені зі сталевих профілів. Використання таких профілів дозволяє суттєво зменшити вагу конструкції розсувних ґрат, але при цьому зберігши міцність. Всі профілю решіток оцинковані та покриті порошковою фарбою. На малюнку праворуч зображено профіль, який використовується для базової стійки та верхньої напрямної. По верхній напрямній розсувній ґраті плавно пересуваються ролики з еколону. Еколон - це високоміцний пластик, який виготовляється шляхом впорскування у форму рідкого нейлону під великим тиском, ніж досягається більша щільність матеріалу. Такий матеріал має дуже низький коефіцієнт тертя та забезпечує плавність ходу стулки протягом усього терміну експлуатації.
Технічні характеристики
Артикул56912
Оновлення: 29.01.2024
Додано: 20.11.2018
Ідентифікатор: 56912

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Вікна, двері, балкони REHAU