Працюємо під час ВС

Металлопластикові перегородки для офісу

Ціна за м2.
+380 97 259 XX XX +380 97 259 6376
Київ, Вишгород, Глеваха
Продавець: Україна Пласт
Металлопластикові перегородки для офісу
Компанія «Україна Пласт» надає широкий асортимент стаціонарних і мобільних перегородок
Це оптимальний варіант для обладнання офісних приміщень.
Першочергове завдання офісних перегородок - грамотно зонувати приміщення і створити ізольований простір для ефективної роботи співробітників компанії, а також розділити приміщення на функціональні зони: кімнати для переговорів, конференц-зали, кухні і їдальні, серверні та сантехнічні кімнати.
Офісні перегородки дозволяють розділити приміщення на робочі зони, кімнати і кабінети без наявності додаткового простору, а, отже, без залучення грошових ресурсів.
Пластикові офісні перегородки виготовляються з ПВХ-профілю, який використовується у виробництві пластикових вікон. Як заповнювач перегородок для офісу застосовують пластик, скло, дерево, ламінат і ін. Сучасні вироби виробляють виключно з екологічних матеріалів, що гарантує повну безпеку для працівників компанії.
Колірна гамма пластикових перегородок для офісу настільки різноманітна, що здатна задовольнити навіть самого вимогливого клієнта.А стильний і елегантний вигляд всієї конструкції органічно впишеться в будь-який інтер'єр офісного приміщення.
Пластикові офісні перегородки можуть бути орними, розсувними, глухими або комбінованими. Тип конструкції залежить тільки від дизайну і від побажань клієнта.
Системи офісних перегородок передбачають можливість прокладки різного роду комунікацій, електричних та телефонних проводів, що забезпечує акуратний і естетичний вигляд офісу.
Монтаж офісних перегородок - досить швидкий і легкий процес, тому простір офісу при бажанні або необхідності можна переобладнати в короткий термін і без великих матеріальних витрат. Конструкції перегородок можна монтувати під будь-якими кутами, вписуючи в приміщення різної конфігурації.

Короткі терміни.
Монтаж, замер
Безкоштовна доставка по всій Україні
Технічні характеристики
Артикул58577
Артикул компанії123
Оновлення: 29.03.2024
Додано: 13.02.2020
Ідентифікатор: 58577
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Україна Пласт

Дивитись весь прайс-лист компанії Україна Пласт - 154 позиції
Алюмінієві профілі Profilco