Працюємо під час ВС

Горизонтальні жалюзі на вікна в офіс, банк, магазин

Ціна за м2.
+380 97 788 XX XX +380 97 788 2304
Дніпро
Горизонтальні жалюзі на вікна в офіс, банк, магазин
Встановили нові вікна, але яскраве світло заважає працювати і відпочивати? Алюмінієві жалюзі - оптимальний і недорогий варіант захисту будинку від палючого сонця і сторонніх поглядів. Вони відрізняються простотою експлуатації і універсальністю, а їх невисока вартість є мало не ключовим аргументом до покупки.

Алюмінієві жалюзі: опис
Горизонтальні жалюзі з алюмінію встановлюються на віконний проріз і оснащені механізмом, за допомогою якого можна регулювати рівень світла. Вони складаються з окремих пластин, з'єднаних між собою ниткою в одну систему. За допомогою прокручування тростини ламелі змінюють кут і тим самим пропускають більше або менше світла. Підняття і опускання відбувається за допомогою шнура, а ламелі збираються на певному рівні склопакета.

Всі ламелі обертаються одночасно завдяки системі "драбинка". Тому і потік світла залежить від поточного розташування пластин. Він може бути спрямований і на стелю, і на підлогу.

Алюмінієві жалюзі на пластикові вікна: матеріали
Для виготовлення ламелей використовують алюміній, який обробляють спеціальним полімерним покриттям. Воно може бути будь-якого кольору і відтінку, а ви легко зможете підібрати варіант, який буде гармонійно виглядати в інтер'єрі. Покриття захищає пластини від зовнішніх впливів і дозволяє легко доглядати за конструкцією.

Горизонтальні алюмінієві жалюзі дуже легкі, тому не створюють навантаження на вікна. Їх монтують у верхній частині віконного отвору, як правило, на раму.

Підбираючи алюмінієві жалюзі на пластикові або дерев'яні рами, можна дозволити собі поекспериментувати не тільки з квітами, а й фактурами. Вони можуть бути глянцевими, з перфорацією і навіть бархатистими на дотик. Це дозволяє підібрати конструкцію, яка ідеально впишеться в будь-який інтер'єр і стиль. Останнім часом особливо популярними стали колірні переходи від світлих до темних відтінків на одному вікні.

Сучасні технології дозволяють надавати алюмінієвих пластин імітацій натуральних матеріалів - дерева або каменю.

Що стосується догляду за горизонтальними жалюзі, то досить періодично очищати їх за допомогою пилососа від пилу і протирати вологою серветкою. Засоби з високим вмістом лугу краще не використовувати для їх миття, щоб не знебарвити покриття.

Переваги жалюзі з алюмінію
На початку своєї появи алюмінієві жалюзі мали один недолік, а саме з часом ламелі деформувалися і починали провисати. Але з використанням міцних сплавів цієї проблеми вдалося уникнути, що дозволило використовувати жалюзі навіть на широких віконних отворах. А при виході з ладу однієї або декількох ламелей їх можна легко замінити.

Алюмінієві жалюзі мають цілу низку переваг:

екологічність
стійкість до перепадів температур, ультрафіолету і вологи
висока міцність і
невелика вага

стійкість до корозії і біологічних руйнувань
простота установки і управління.
Системи також відрізняються універсальністю. Вони однаково добре підійдуть для будинку і додадуть затишку, а також для офісів, надаючи приміщенням строгості і лаконічності.
Технічні характеристики
Артикул59836
Артикул компаніїЖалюзи горизонтальные
Оновлення: 18.04.2024
Додано: 08.03.2021
Ідентифікатор: 59836

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Інші пропозиції товарів і послуг

Виробництво вікон Viknar`off