Працюємо під час ВС

Якісні вхідні двері з HPL панелями від виробника

22 500 грн замовити
Ціна за шт.
+380 50 263 XX XX +380 50 263 0001
Київ
Продавець: АПвікна
Якісні вхідні двері з HPL панелями від виробника
Для виготовлення вхідних дверей ми використовуємо високоякісний профіль WDS 7 Series, якій забезпечує не тільки теплоізоляцію, захист від шуму, але й безпеку.
Широкий (монтажна ширина рами 70мм) шестикамерний профіль WDS 7S дозволяє використовувати заповнення товщиною до 40мм і гарантує довгий термін експлуатації без необхідності частих регулювань.
Заповнення — це частина дверного полотна, розташоване всередині стулки. Один з варіантів заповнення вхідних дверей — це декоративні дверні панелі МАСКО. Це нове рішення для оформлення сучасних дверей, яке істотно покращує функціональність конструкцій і забезпечує високий рівень захисту від тепловтрат. Дверні декори такого типу вже давно завоювали популярність на Заході, адже поєднують в собі багато переваг. Колірна гамма панелей підібрана для найкращого поєднання з популярними зараз екстер’єрними рішеннями і ідеально підійде до профілів WDS.
Структура дверних заповнень:
Двернi полотна МАСКО базуються на сендвiч-елементах вiд компанii WEISS CHEMIE, якi належать до премiум-класу як з точки зору якостi, так i за показниками мiцностi та довговiчностi. Ззовнi та зсередини заповнення покривається 2мм HPL – панелями (High Press Laminate — ламiнат високого тиску, який вiдповiдає європейському стандарту EH-438) у декоративному варiантi, або ж 1,5мм ПВХ- панелями у бiлому кольорi.
Мiж захисними шарами розташовано шар пiноматерiалу XPS (мiцнiсть на стиснення – 3,06 кгс/кв.см). Завдяки шлiфованiй поверхнi пiноматерiалу забезпечується iдеальна фiксацiя шарiв ПВХ/PL.
Пiд дiєю сонячного випромiнювання темнi поверхнi нагрiваються до 70 градусiв по Цельсiю. Коефiцiєнт теплового розширення у PVC-панелей — 0,07 мм/м.кв.С, а у HPL – заповненнях вiд МАСКО = 0,018, – менше в 3,9 рази (зберігає свої властивості в діапазоні температур від -40 до + 130 ° с). Лiнiйне теплове розширення на 2 метри для кольорового PVC складає 7мм, а для HPL – 1,8мм.

Заповнення Маско може додатково комплектуватись склопакетом та Inox-декором:
Склопакет 36мм з підвищеними показниками енергоефективності: тепла дистанція аргон в кожній камері сатин або кризет з двох сторін шліфовані грані при необхідності загартоване для підвищення міцності прозорий триплекс 3.3.1 ззовні також інші види декоративного та енергозберігаючого скла за вашим бажанням.

INOX-декор — це варіант заповнення дверей, при якому на полотно кріпиться пластина з нержавіючої сталі товщиною 1 мм зі шліфованою поверхнею (приклеюється якісним німецьким монтажним клеєм Cosmo PU — 100.130). Він може бути односторонній і двосторонній, втоплений або накладний — за вашим бажанням.
Технічні характеристики
Артикул59960
Оновлення: 16.02.2024
Додано: 30.03.2021
Ідентифікатор: 59960

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії АПвікна - 10 позицій

Інші пропозиції товарів і послуг

Алюмінієві профілі Profilco