Москітна сітка Плиссе

Немає в наявності
Продавець: Izobud Plast
Москітна сітка Плиссе
Москітна сітка Плісе являється зручною зсувною конструкцією, яка дозволяє захистити приміщення від комах. Сучасну розробку вже оцінили споживачі в 30 країнах. Це відмінний варіант для облаштування відкритих просторів на заміських ділянках – веранди, альтанки, тераси, балкона, лоджії. Система також підійде для оформлення критих басейнів, великих вхідних груп.

Конструкція з плісированим сітчастим полотном легко складається і розкладається за принципом «гармошки». Підходить для монтажу в великі отвори, в тому числі дверні. Москітну сітку плісе можна відкрити і закрити одним рухом руки, при цьому вона може бути встановлена як горизонтально, так і вертикально. Міцна фурнітура забезпечує надійність роботи та зручність експлуатації.

Сітка також економить простір в приміщенні – вона відкривається в площині отвору, відсуваючись в бік і не вимагає наявності додаткового місця. Для того щоб вийти потрібно відсунути її на невелику відстань, а потім засунути назад. Одностулкові моделі закриваються в одну зі сторін, а двостулкові – в центрі. Розсувний принцип роботи дає можливість швидко відкривати, складати сітку, а також тримати її в напіввідкритому вигляді.

Полотно виготовляється зі скловолокна або поліефірних ниток. Воно може мати такі додаткові функції як антипил і світловідбивання. Сітка плісе надійно захищає від потрапляння в приміщення комах та тополиного пуху.

Москітні плісировані сітки мають такі переваги:
◾ виготовлення за індивідуальними розмірами
◾ в зимовий період сітка ховається в касету
◾ висока гнучкість сітки і неспроможність м’ятися
◾ довговічність і зносостійкість конструкції

При правильній експлуатації термін служби москітної сітки майже не обмежений. У разі виходу з ладу сіткового полотна, його можна замінити на інше.
Технічні характеристики
Артикул60323
Оновлення: 08.07.2021
Додано: 08.07.2021
Ідентифікатор: 60323

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco