Стіл-підвіконня зі штучного каменю в дитячу

2 500 грн замовити
Ціна за м.
+380 50 402 XX XX +380 50 402 4019
Харків
Продавець: Enstone
Стіл-підвіконня зі штучного каменю в дитячу
Письмовий стіл-підвіконня зі штучного каменю в дитячу (Україна, Харків).

Дизайн-проекти письмових столів на місці підвіконня в дитячій кімнаті популярні, тому що мають ряд важливих особливостей:
1. Місце біля вікна знаходиться в зоні природного освітлення, що важливо для зору.
2. У холодну пору року ноги дитини будуть в теплі, завдяки батареї.
3. Звільняється більше місця для ігор, відпочинку, адже дітям потрібні роздолля та особистий простір.

Поєднання підвіконня і столу дозволить збільшити простір і організувати комфортне місце для навчання і відпочинку навіть в маленькій дитячій кімнаті. Світло від вікна падає на стіл отже можна спокійно і безболісно для очей робити уроки, займатися читанням, малюванням, тут же грати, відпочивати та мріяти. Установка стільниці замість підвіконня актуальне рішення для малогабаритних квартир, а якщо в одній кімнаті живе двоє дітей, і місця достатньо, краще встановити широкий письмовий стіл і організувати два робочих місця.

Enstone — виготовляємо столи-підвіконня для дітей зі штучного каменю по вашим розмірам в Україні.

Вибір матеріалу для столу-підвіконня.

Працюємо з екологічно чистим і безпечним акриловим каменем Grandex (TriStone), Neomarm, Bienstone, Corian.

Матеріал дає можливість вибрати необхідний колір і зробити кімнату дітей стильною, сучасною та неповторною. У вашому розпорядженні велика колекція з варіантами імітації натурального каменю, дерева і ви обов'язково знайдете свій, щоб письмовий стіл подобався всій родині і поєднувався з інтер'єром.

Властивості акрилу дозволяють виготовляти стільниці на замовлення всілякої форми і розміру, причому без видимих стиків та швів. Це може бути компактна і легка конструкція, а для дітей старшого віку - більш глибока і масивна, з тумбами, ящиками, стелажами та полицями для навчального приладдя.

Стіл-підвіконня з штучного каменю підійде для малювання, ліплення, занять розвиваючими іграми, зручним місцем для розташування улюблених книг, іграшок, виконає функції комп'ютерного столу для підлітків і впишеться в інтер'єр.

Розмістити стіл-підвіконня виробництва Enstone можна на утепленому балконі, на лоджії і в вітальні. На замовлення виготовляємо прямі, кутові, радіусні, еркерні підвіконники.

Меблі в дитячій кімнаті повинні бути міцними, нескладними у догляді і акрил відповідає заявленим вимогам.

Пил, бруд, сліди від води, фарб для малювання легко змиваються з гладкої поверхні підвіконня-стільниці губкою і мильною водою. У матеріалі відсутні пори, мікротріщини, тому він не вбирає вологу, не накопичує бактерії і стійкий до забруднень. До того ж стільниця і підвіконня з акрилу завжди теплі і приємні на дотик. Письмовий стіл для дітей повинен бути зручним і екологічним, без вмісту шкідливих речовин.

Оскільки ми розглядаємо установку стільниці на місці підвіконня, отже виріб буде під дією ультрафіолету. Вплив сонячних променів не змінює колір, фактуру і якість матеріалу, тому стіл-підвіконня не буде вигоряти, темніти, тьмяніти і не деформується.

Вартість столу-підвіконня зі штучного каменю в Україні.

Можна знайти безліч фотографій з варіантами оформлення дитячої кімнати за допомогою столу-підвіконня. Шукайте яскраві приклади, надихайтеся, читайте відгуки і звертайтеся до фахівців компанії Enstone для втілення ідей в готові вироби.

Купити стіл-підвіконня зі штучного каменю в Україні (Харків). Ціна доступна, а попередній розрахунок стільниці для дитячої зі штучного каменю безкоштовний. Це може бути класична широка і глибока стільниця на місці підвіконня або кутова модель. Властивості матеріалу дозволяють виготовити стільницю у вигляді півкола, і конструкція буде цільною.

Про компанію Enstone:
1. Великий вибір кольорів, текстур.
2. Власне виробництво.
3. Оперативне виготовлення замовлень.
4. Якісний матеріал.
Технічні характеристики
Артикул60344
Оновлення: 19.04.2024
Додано: 08.08.2021
Ідентифікатор: 60344

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Enstone

Дивитись весь прайс-лист компанії Enstone - 10 позицій

Інші пропозиції товарів і послуг