Універсальна стрічка 3 в 1 greenteQ VARIO 3 54 / 10-20, чорний

Немає в наявності
Продавець: ФАУБЕХА
Універсальна стрічка 3 в 1 greenteQ VARIO 3 54 / 10-20, чорний
VARIO 3 це стрічка «все в одному» для оптимального ущільнення вікон на 3 рівнях. Характеристики стрічки відповідають новим вимогам Закону «Про енергозбереження» (EnEV), а також приписами керівництва по монтажу німецького державного комітету за умовами поставок і якості (RAL), і роблять процес ущільнення вікон швидше, надійніше і простіше.
Стрічка VARIO 3 витримує тиск під час зливових дощів до 600 Па. Середній шар стрічки забезпечує тепло- і звукоізоляцію, а внутрішній - пароізоляційний шар, забезпечує надійний захист центрального шару від впливу водяної пари з боку приміщення. Завдяки цим властивостям, при ущільненні працює принцип «всередині герметичні, ніж зовні», через що досягається високий ступінь герметичності шва.

Стрічка greenteQ VARIO 3 пофарбована в зелений колір на стороні, яка встановлюється «всередину», завдяки чому повністю виключаються помилки при монтажі. Там, де раніше було потрібно виконати три дії, зі стрічкою VARIO 3 досить одного для повної герметизації кутів.

Завдяки цим удосконаленням при установці вікон забезпечується більш висока надійність монтажу при подальшій роботі. Якість монтажу не залежить від кліматичних умов і гарантує ефективну герметизацію швів. В цілому, застосування стрічки greenteQ VARIO 3 дозволяє заощадити час, необхідний для ущільнення вікон. У порівнянні з традиційним, монтаж з використанням стрічки greenteQ VARIO 3 значно скорочує трудомісткість робіт.

Якість монтажу не залежить від кліматичних умов і гарантує ефективну герметизацію швів. Стрічка пофарбована в зелений колір на стороні, яка встановлюється «всередину», завдяки чому повністю виключаються помилки при монтажі.
Технічні характеристики
Артикул12360
Артикул компанії180.029/5410
Оновлення: 18.12.2017
Додано: 20.03.2012
Ідентифікатор: 12360

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco