Працюємо під час ВС

Ручка ROTO SWING в стилі хай-тек для вікон і дверей від компанії Good Master

Немає в наявності
Продавець: Good Master
Ручка ROTO SWING в стилі хай-тек для вікон і дверей від компанії Good Master
Ручка ROTO SWING в стилі хай тек - це сучасний дизайн, оригінальне матове покриття, округла форма.

Замовляючи нестандартну ручку, і ваше вікно стане неповторним в очах гостей, та й ви оціните оригінальний зовнішній вигляд вікна!

Нова лінійка ручок Roto Swing, сконструйована німецькими дизайнерами компанії Roto, за оцінкою навіть дуже скептично налаштованих критиків, змогла стати однією з найбільш яскравих новинок сезону 2012 року серед комплектуючих для пластикових і дерев'яних вікон. У стилістичному оформленні розробники дотримувалися побажань споживачів, які вони змогли зібрати в ході масштабного дослідження в інституті ринковій психології Мангейма.

Людям різної статі і віку були запропоновані різні за формою і конструкції рукоятки для управління віконної стулкою. Враження від роботи фіксувалися і акумулювалися в зведений звіт. Таким чином вийшла нова по зовнішньому та тактильному сприйняття ручка, яка ввібрала в себе максимально можливий функціонал.

До слова, про функціонал. Німецькі розробники поставилися до цієї сторони розробки з традиційною педантичністю і безапеляційністю. Міцність і надійність кожної ручки Roto Swing забезпечує внутрішній сталевий стрижень. Скільки б часу не минуло, хто б не користувався пластиковим вікном, можна бути впевненим, що ручка буде служити справно, без нарікань, без поломок.

За вашим бажанням можливий підбір широкого спектра з декорування: від класичного виконання «тон в тон» до вибору індивідуальної альтернативи.
Технічні характеристики
Артикул31063
Оновлення: 27.02.2024
Додано: 19.04.2013
Ідентифікатор: 31063

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Дивитись весь прайс-лист компанії Good Master - 10 позицій