Віконна та дверна фурнітура ТМ VHS

Немає в наявності
Продавець: VHS
Віконна та дверна фурнітура ТМ VHS
Компанія VHS булазаснована в 1997 році в м. Стамбул, Туреччина. Власне виробництво починали з виготовлення циліндрів для замків, вентиляційних систем та замикаючих елементів для пластикових вікон та дверей.З 2000 року основним напрямком виробництва компанії стає фурнітура для вікон та дверей. VHS виробляє поворотно-відкидні, поворотні, штульпові системи, замки, дверні петлі, а також інші аксесуари та комплектуючі для виробників метало-пластикових вікон.

VHS виготовляє продукцію з використанням сучасних технологій на виробничій площі більше ніж 20 000 м. кв., інвестуючи у виробничі процеси з використанням нових інноваційних та автоматизованих систем. Основним напрямком розвитку VHS являється покращення якості з пропозицією широкого асортименту різних систем для вікон та дверей. Головним принципом компанії VHS є продукція високої якості, яка успішно пройшла сертифікаціюу багатьох країнах Європи, на ринки збуту яких орієнтоване виробництво компанії VHS. Виробничі лінії та готова продукція постійно контролюються міжнародними інститутами якості. Компанія VHS гарантує якість своєї продукції на 10 років експлуатації за умови дотримання всіх технічних і нормативних норм використання, а також обслуговування фурнітури.Ексклюзивним постачальником фурнітури VHS на території України є компанія «ТБМ – Україна», основним напрямком якої є поставки якісних комплектуючих для виробництва вікон та дверей.

Сучасна фурнітура VHS, яку використовуютьдля виробництва вікон та дверей, може додати комфорту вашому вікну за допомогою багатьох додаткових елементів, таких як:

Мікрощільове провітрювання

Ступеневе провітрювання

Додатковіпротизламні елементи

Мікроліфт – блокувальник помилкової дії

Балкона защіпка
Технічні характеристики
Артикул32612
Оновлення: 29.10.2015
Додано: 29.05.2013
Ідентифікатор: 32612

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Виробництво вікон Viknar`off