ROTO

Немає в наявності
Продавець: GoodWin, завод
ROTO
Фурнітура в сучасних вікнах - це складна сукупність механізмів (петель, кронштейнів, тяг, з'єднувальних елементів та ін.), які забезпечують відкривання і закривання вікна в різних режимах. Звичайне квартирне вікно за свій термін служби може відкриватися і закриватися більш 50000 разів. Фурнітура - це найбільш високотехнологічний елемент вікна, а правильний вибір фурнітури відіграє величезну роль у тому скільки прослужить металопластикове вікно.
Roto Frank AG - провідний світовий виробник фурнітури для пластикових, дерев'яних та алюмінієвих вікон і дверей. Компанія була заснована в 1935 році в м Штутгарді (Німеччина). Сьогодні Roto - це 13 виробничих підприємств по всьому світу, розгалужена дилерська мережа і бюро продажів більш ніж в 40 країнах світу.
Торгова марка Roto на ринку віконної фурнітури означає інноваційні, індивідуальні та безпечні системні рішення світового рівня. Це рішення конструкторсько-інженерного колективу, який очолює світовий рейтинг. У своїх світлопрозорих конструкціях GoodWin використовує фурнітуру «сімейств» Roto NT і Roto Patio, які мають ряд модифікацій з різними технічними характеристиками і дизайном.

Roto NT - це диференційований підхід до комплектації вікон. Завдяки модульній системі сполучних вузлів даний вид фурнітури дозволяє реалізувати будь-який вид монтажу: від ручного до повністю автоматизованого. Всі відповідні планки мають однакові осі кріплення шурупів, всі варіанти запірних цапф комбінуються з будь-якими відповідними планками.
Ця фурнітура відрізняється також незвичайним дизайном - нове покриття титаново-сріблястого кольору RotoSil, забезпечує високу антикорозійну стійкість. Базовий комплект вже є протизломним. Використовуючи стандартний набір елементів, фірма-виготовлювач може зібрати економічний типовий вигляд вікна. Додаючи додаткові частини, такі як протизламні, термостатичні і електронні елементи, а також датчики для сигналізації або різні варіанти щілинного провітрювання, можна отримати комфортне і технологічне вікно, відповідає найвищим вимогам сучасного будинку.
Roto Patio - наклонно-зсувна система фурнітури зі стандартно вбудованими протизламними елементами, що надають значні переваги в експлуатації і безпеці в порівнянні зі звичайною фурнітурою. Вона дозволяє виготовляти похило-розсувні системи, шириною від 600 до 2000 мм і висотою від 800 до 2400 мм. Завдяки модульному принципу система Roto Patio може бути скомбінована з деталями системи NT.

Фурнітура Patio також забезпечує перевагу в просторі. У вікон, що відкриваються всередину, є істотний недолік: їм потрібно багато місця. Ви можете позбавити від цього ваших клієнтів: вікна з фурнітурою Patio, незалежно від розмірів можуть, як відкидатися, так і легко і з економією місця зрушуватися убік за допомогою лише однієї руки.
Технічні характеристики
Артикул38934
Оновлення: 18.02.2019
Додано: 06.05.2014
Ідентифікатор: 38934

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco