Триплекс LAMEX

Ціна договірна замовити
Ціна за шт.
+380 44 594 XX XX +380 44 594 6906
Київ, Одеса, Львів
Триплекс LAMEX
Триплекс від компанії Глас Трьош складається, як мінімум, з двох стекол, а також високоміцних плівок. При механічному пошкодженні скло не кришиться, а прилипає до плівки. Триплекс захищає від травмування, більше того, за запитом воно може бути протівовзломним, антивандальним, куленепробивним, із захистом від випадання з вікна і стійким до вибуховій хвилі. І все це при абсолютній прозорості скла.
Комбінування різних по товщині шарів плівки і стекол дозволяє досягти різних захисних властивостей. За запитом Глас Трьош може поставити скла в кольорі, з захистом від ультрафіолетового випромінювання і шуму, а також зі спеціальними функціями. Плівка ПВБ укладається між листами скла в приміщенні з системою очищення повітря, після чого це виріб склеюється в автоклаві під тиском і впливом високої температури.
Триплекс від Глас Трьош надає широкий спектр можливостей, що дозволяють зв'язати воєдино дизайнерські ідеї в архітектурі з його високою функціональністю і безпекою. Триплекс може бути прозорим, кольоровим, що розсіює світло або з надрукованим індивідуальним орнаментом. Загартоване стекло- це термічно загартоване моностекло. Його міцність при вигині і стійкість до температурних змін вище, ніж у звичайного флоат-скла. У разі руйнування воно розпадається на дрібні скляні крихти з притупленими кутами. Поряд з аспектом безпеки, загартоване скло забезпечує також різноманітні дизайнерські можливості. Використання трафаретного і прямої цифрового друку перетворює це скло в цікавий архітектурний елемент
Технічні характеристики
Артикул39305
Оновлення: 24.05.2023
Додано: 19.05.2014
Ідентифікатор: 39305
Відгуки
Д
Добрый день, какая будет стоимость триплекса t=6 и8 mm размером 2000х1600 =12 шт(38,4м2) и доставка в Ковель.
26 груд. 2016 р., 11:51
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ