Swissdivide - система внутрішніх перегородок зі скла

Ціна договірна замовити
Ціна за шт.
+380 44 594 XX XX +380 44 594 6906
Київ, Одеса, Львів
Swissdivide - система внутрішніх перегородок зі скла
Скляні перегородки за визнанням багатьох, саме стильне і ефектне рішення з планування простору, в останні роки набирає все більшої популярності в колах дизайнерів і архітекторів. Максимальна легкість і освітленість приміщення, витончений зовнішній вигляд, надійність і функціональність. Перегородки кріпляться в затискний профіль або за допомогою компактних конекторів, практично не помітних неозброєним оком. Створюється враження, що скло «парить» в повітрі. Цей прийом часто використовується в приватних інтер'єрах, так як нудні і масивні стіни давно набили оскому жителям сучасних мегаполісів.
Перегородки зі скла використовуються і в офісних приміщеннях, так як за рахунок максимального пропускання світла сучасні офіси стають більше, яскравіше і, звичайно, зручніше для роботи. За рахунок використання загартованого скла скляні перегородки є довговічними і без-
небезпечними. У разі руйнування скло розсипається на дрібні осколки, які не мають гострі ріжучі грані. Використання додаткових захисних плівок дозволяє запобігти розсипання осколків.
Технічні характеристики
Артикул39310
Оновлення: 24.05.2023
Додано: 19.05.2014
Ідентифікатор: 39310
Відгуки