Semperit.

Немає в наявності
Продавець: GoodWin, завод
Semperit.
Ущільнювач - це каучукова прокладка, яка пролягає по краю склопакету з обох сторін, а також захищає стик між рамою і стулкою.
Якість ущільнювача є одним з вирішальних факторів, що забезпечують в кінцевому підсумку теплоізолюючі властивості всього вікна.
Тому до його вибору необхідно ставитися не менш ретельно, ніж до підбору великих комплектуючих.
У світлопрозорих конструкціях заводу GoodWin використовується ущільнювач австрійської фірми Semperit AG.
Австрійська фірма Semperit AG заснована в 1824 році, є одним з найстаріших у Європі виробником гумових виробів.
Найбільш бурхливий розвиток Semperit AG довелося на часи Першої світової війни, коли хімпромисловість Австрії отримувала левову частку капіталовкладень. Саме вони привели до розвитку не тільки всієї хімічної галузі, а й безпосередньо до розширення компанії Semperit AG.
У 1985 році вже гігант промисловості Semperit AG увійшов до складу німецького концерну Continental AG і на даний момент у виробництві гумових виробів компанія Semperit AG займає одну з лідируючих позицій. Під час бурхливих економічних битв за внутрішній ринок виробництва гумових виробів, Semperit AG поглинула майже всіх своїх конкурентів. Сьогодні це змішане американо-австрійське підприємство займає серйозні позиції у всієї хімічної промисловості.
Основний напрямок діяльності Semperit AG - розробка зносостійкої і максимально безпечної продукції.
Ущільнювач Semperit володіє рядом значних переваг.
По-перше, він дійсно зберігає дуже високу міцність при широкому температурному діапазоні - від -40 до +100 градусів. По-друге, при досить складних погодних умовах нашої країни, цей ущільнювач прекрасно служить близько 15 років, замерзаючи лише при температурі -47 градусів, що говорить про його безперечною міцності і надійності. По-третє, ущільнювач Semperit дуже стійкий до агресивного вуличного середовища, мало піддається різноманітним атмосферним впливам і окисленню - під дією цих факторів на ньому не утворюються ні тріщини, ні бульбашки, ні будь-які інші дефекти.
Технічні характеристики
Артикул39731
Оновлення: 18.02.2019
Додано: 01.07.2014
Ідентифікатор: 39731

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
vikna.ua