Stadurlon FrameTec для підвіконного профілю та профільного розширення

Немає в наявності
Продавець: STADUR
Stadurlon FrameTec для підвіконного профілю та профільного розширення
У зв'язку зі зростаючими вимогами щодо поліпшення теплоізоляції, для уникнення містків холоду в переході між вікном і будівельним об'єктом ви знайдете правильне рішення застосувавши сендвіч - елементи Stadurlon FrameTec у своїх конструкціях.

Спеціальний цокольний профіль FrameTec ідеально підходить для монтажу підвіконь всередині або зовні приміщення. Використовувані матеріали не гниють і практично не вбирають вологу. Коефіцієнт теплопровідності значно перевершує необхідні норми і тому профіль знаходить велике застосування в будівництві Passiv-Haus. Дані по міцності на стиск і вигин ви знайдете в нашому технічному описі продукту.

Спеціальна вставка з StadurFoam сприяє відмінним властивостям для кріплення шурупів і надає елементу високу стабільність. В якості зовнішніх обкладок ми можемо запропонувати вам обкладання Stadurlon різних білих кольорів товщиною 2,0 мм. Спеціальна вставка з StadurFoam розташована всередині елемента, може бути позиціонована для кріплення шурупом під будь-яку профільну систему.

Можливо короткочасно виготовити елемент з одностороннім контурним фрезеруванням для будь-яких профільних систем із ПВХ і алюмінію. Загальна товщина елементу буде виготовлена ​​аналогічно розміром профільної системи.

Stadurlon FrameTec виготовляється за фіксованими розмірами по довжині і товщині з довжиною до 7000 мм. Обкладки виготовляються у всіх елементах без стиків.
Технічні характеристики
Артикул47584
Оновлення: 31.07.2018
Додано: 04.07.2016
Ідентифікатор: 47584

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення