Силікони ТМ « WACKER »

Немає в наявності
Силікони ТМ « WACKER »
ТМ « WACKER » - німецький бренд, який виробляє високоякісну, професійну продукцію.

1. WACKER® CS. Характеристика: високоякісний, професійний, низькомодульний, однокомпонентний силіконовий герметик на нейтральній основі. Має високу адгезію і тривалий термін експлуатації.

2. WACKER® GP. Характеристика: універсальний професійний силіконовий герметик загального призначення на кислотній основі.

3. WACKER® GM. Характеристика: професійний санітарний, низькомодульний, однокомпонентний силіконовий герметик на нейтральній основі. Має високу адгезію і тривалий строк придатності, застосовується в будівництві при герметизації стиків конструкцій і швів, а також для герметизації стиків між склом і металом.

4. WACKER® HT Geniosil. Характеристика: високоміцний, нейтральної вулканізації клей - герметик з дуже високою початковою липкістю, на основі МС полімеру (швидко і міцно схоплюється). Без розчинників, без ізоціаната, практично без запаху, легко наноситься від 0 ° С до + 50 ° С, стабільний при температурах від -40 ° С до + 80 ° C, розроблений для відмінної адгезії до багатьох матеріалів без застосування грунтовок, не агресивний до фарб, атмосферостійкий, стійкий до мінеральних масел, розчинників, кислот і лугів.
Технічні характеристики
Артикул47596
Оновлення: 03.07.2017
Додано: 07.07.2016
Ідентифікатор: 47596

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Вікна, двері, балкони REHAU