Клей-піна HOFMANN THERMO STONE

Немає в наявності
Клей-піна HOFMANN THERMO STONE
Клей-піна HOFMANN THERMO - STONE-однокомпонентна поліуретанова монтажна клей-піна для професійного застосування. Призначена для кріплення пінопласту і пінополістирольних ізоляційних плит при утепленні будинків, без анкерного монтажу дерев'яних міжкімнатних дверей, а також для кладки стін з цегли, піно-і газобетону. Наноситься за допомогою пістолета для піни. Не має вторинного розширення і усадки. Твердне під впливом вологості повітря.
Властивості: Завдяки збалансованій формулі, піна має низький коефіцієнт розширення, відмінну здатність, що клеїть. Невелике подальше розбухання дозволяє клеїти точно і швидко. Клейове з'єднання міцне, однак має гарну еластичність. Володіє чудовим прилипанием до більшості будівельних матеріалів: цегли, бетону, деревини, металу, штукатурки, гіпсу, пластику та інших, за винятком поліетилену (РЕ), поліпропілену (РР), тефлону, силікону, льоду, жирних і брудних поверхонь. Чи не стікає з вертикальних поверхонь. Має відмінні тепло- та звукоізоляційні властивості. Вологостійка, не схильна до утворення цвілі.

Потребує захисту від ультрафіолетових променів. Не містить речовин, що руйнують озоновий шар. Витрата при утепленні або приклеювання плит до поверхні: при товщині шару 3 см - 6-8 м2, при товщині шару 2 см - 10-12 м2.
Область застосування: Застосовується для монтажу пінопласту і пінополістирольних ізоляційних плит (відомих під англомовними абревіатурами EPS і XPS) на фасади і фундаменти при утепленні будинків. Для кладки стін з цегли, піно-і газобетону. Для фіксації і теплоізоляції черепиці. Для ізоляції і кріплення гіпсокартонних, дерев'яних і інших плит. Для монтажу підвіконь, укосів. Для без анкерного монтажу міжкімнатних дверних коробок. Заповнення тріщин, отворів, западин і швів, де потрібна невелика розширення піни.

Інструкція по застосуванню: Оптимальна температура (навколишнього середовища) застосування приблизно + 20 ° C, але може використовуватися від - 5 ° C до + 30 ° С Робоча температура балона + 20 ° C Робоча поверхня очистити від пилу, бруду, льоду. Для поліпшення адгезивних і механічних властивостей піни слід зволожити робочу поверхню розпорошеною водою. Ретельно збовтати балон. Приєднати пістолет до адаптера балона. Тримаючи балон дном вгору, нанести піну на поверхню плити рівномірними смугами, паралельно краях утеплювача (3-4 см від краю), і одну смужку - по центральній лінії плити, паралельно найдовшої сторони.
Якщо плита має ширину більше 50 см, наносять кілька смужок (відстань між смужками клею до 25 см). Після нанесення клей-піни на ізоляційну плиту, слід почекати близько 2-3 хвилин, а потім притиснути плиту до стіни. Рівень поверхні прикріплених до стіни пінополістирольних плит можна відкоригувати протягом перших 5 хвилин після приклеювання. Плити слід кріпити з Т-образною перев'язкою швів одна до іншої. Через 30 хв. можна зрізати надлишки піни, проводити дюбелювання і наносити шару не. Свіжі плями монтажної піни видаляються очищувачем пінної чистки або ацетоном. Затверділа піна видаляється механічно. Час повної полімеризації - 24 години.
Увага! Транспортувати і зберігати піну тільки у вертикальному положенні клапаном вгору. Зберігання при температурах навколишнього середовища нижче - 5 ° C і вище + 30 ° C скорочує термін зберігання.

Термін зберігання: 9 місяців.
Технічні характеристики
Артикул48279
Оновлення: 14.05.2020
Додано: 15.11.2016
Ідентифікатор: 48279

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення