Пароизоляция лента внутренняя для монтажного шва 100 мм

Немає в наявності
Продавець: ТМ Буд-Збуд
Пароизоляция лента внутренняя для монтажного шва 100 мм
Монтажна стрічка внутрішня для монтажного шва - пароізоляція 100 мм (Рул. 25м)
Герметичне зв'язування проникнень всіх звичайних паро-бар'єрних Пленті всередині області даху. Зроблено в Німеччині, відповідно до найвищих вимог до якості відповідно до DIN 4108-7.
Екстремальні значення адгезії, конструктивна міцність зчеплення, висока вологість, клімат-стійкість до старіння.
Еластична високопродуктивна стрічка може використовуватися, наприклад, у вікнах, постійно з'єднувати між вікном і схилом. Більш дрібні структурні руху надійно поглинатися матеріалом носія еластичності. Ця стрічка має дуже високу міцність і хорошу стійкість до старіння.

При будівництві і реконструкції будівель, воздухонепроницаемость стає все більш важливим аспектом. Повітронепроникна оболонка будівлі перешкоджає проникненню вологи ззовні в конструкцію будівлі і втрачається тепло з внутрішньої частини. З компонентами для герметичності будівель ми розширюємо наш асортимент продукції для будівельної галузі. Ми пропонуємо спеціальні продукти і рішення для виробництва герметичності оболонки будівлі.

Наша пропозиція в даний час включає в себе компоненти для герметичності з'єднань компонентів і граматичних матеріалів. Самоуплотняющіеся стрічки для герметизації вікон і складних компонентів і легких компонентів системи обробки.

Для паро- і водонепроникне ущільнення між профілем вікна і цегляної кладки, у нас є пароізоляційна стрічка. Продукти характеризуються для легкої обробки, і дотримуватися багатьох поверхонь. Стрічки водонепроникні і пароізоляційні. Біла, одностороння високопродуктивна стрічка, є оптимальним рішенням для склеювання віконних і дверних коробок в монолітному будівництві.
Технічні характеристики
Артикул48393
Артикул компаніїПароизоляционная лента
Оновлення: 16.12.2020
Додано: 06.12.2016
Ідентифікатор: 48393

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення