Профіль виставковий анодований алюмінієвий 40*80

Немає в наявності
Профіль виставковий анодований алюмінієвий 40*80
Профіль виставковий анодований алюмінієвий 40*80

На сьогоднішній день алюмінієвий профіль для вітрин - це ідеальний матеріал для виготовлення різного торгово-виставкового обладнання. Цей профіль дозволяє створювати надійні і привабливі конструкції для торгівлі будь-якої спеціалізації: аптеки, салони стільникового зв'язку, магазини одягу, відділи косметики і парфумерії, відділи побутової техніки, ювелірні бутіки, офіси, павільйони, окремі виставкові модулі. Високі експлуатаційні характеристики алюмінієвих профілів дозволяють створювати торгові прилавки і вітрини найрізноманітніших форм, розмірів і конфігурацій виходячи з індивідуальних побажань клієнта.
Якщо у Вас стоїть завдання в проектуванні і виготовленні верстата, випробувального стенду, конвеєрної лінії, огорож безпеки або обмеження доступу, будь-яких каркасних виробів, робочих місць, чистих приміщень і зон, інших нестандартних конструкцій, дизайнерських рішень - ідеальне рішення наш алюмінієвий профіль.

Переваги застосування алюмінієвого анодованого профілю
Вітрини з алюмінієвого профілю дуже легкі і в той же час неймовірно міцні. Вони без праці трансформуються, набуваючи різноманітні модифікації, швидко і безпечно монтуються і демонтуються. Завдяки тому, що торгове обладнання з алюмінієвого профілю має презентабельний зовнішній вигляд, воно привертає до себе увагу покупців. Плюс до всього, алюмінієві конструкції характеризуються довговічністю і збереженням.

Алюмінієвий профіль для вітрин має цілий ряд переваг:

- надійність і практичність;
- корозійна стійкість;
- хороша електро- і теплопровідність;
- легкість і швидкість збірки за рахунок простої конфігурації профілів і функціональної фурнітури;
- сучасний дизайн і презентабельність - анодирувана поверхню профілю алюмінієвого для вітрин надає конструкції естетичний зовнішній вигляд;

Для збору конструкції є два види кутових кріплень - внутрішні і зовнішні.
Технічні характеристики
Артикул48869
Оновлення: 10.04.2020
Додано: 15.02.2017
Ідентифікатор: 48869

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення