РОМБ

Немає в наявності
Продавець: AVATAS
РОМБ
"ROMB Spółka Akcyjna" є єдиним польським виробником периметральної фурнітури для столярних виробів (вікон та дверей). Компанія існує на ринку більше 37 років. Її основна діяльність спрямована на виробництво високоякісної периметральної фурнітури для столярки ПВХ, дерев'яною і алюминевой. У багатому асортименті нашої компанії Ви також знайдете і інші рішення, що застосовуються для виробництва вікон і дверей.

Фурнітура системи ROMB - це фурнітура самого нового покоління. Цей продукт, завдяки постійній інновації і турботі про якість, є зараз одним з наймодерніших, найкомфортабельніших систем, пропонованих на ринку.
Якість продукції є для нас пріоритетом. Для виробництва виробів використовується тільки високоякісна сировина. Одночасно ми постійно вдосконалюємо вироби, розширюючи їх функціональність. Фурнітура виготовляється в Польщі, що дозволяє проводити ретельні контрольні перевірки якості на кожному етапі виробництва. Продукція відповідає найвищим стандартам якості і естетики, що підтверджується численними сертифікатами, в тому числі QM 328, виданими німецьким Інститутом IFT Rosenheim.
У нашій пропозиції знайдете всі рішення необхідні для здійснення виробництва вікон і дверей, наприклад, фурнітуру для арочних, трапецієподібних вікон, для Відкидне-розсувних вікон і дверей, прилади фрамужноє відкривання.

Відносно невелика кількість елементів дозволяє виробникові застосовувати різні рішення: встановлювати фіксатори, або куточки, використовувати звичайні, або протизламні зачепи. Широкий діапазон регулювання дозволяє точно регулювати притиск стулки до рами навіть через кілька років експлуатації. Елементи з тефлону, ціклоалюмініевого сплаву, а також сталь високої прчность забезпечують плавний хід фурнітури і дозволяють надавати 10-летюю гарантію. Фурнітура пристосована як для ручного, так і автоматичного монтажу. Універсальність елементів дозволяє встановлювати фурнітуру на вікна виготовлені з ПВХ, дерева або алюмінію, змінивши лише петлеву групу і зачепи.

Співпрацюючи з нами, Ви можете розраховувати на компетентну технічну підтримку як при підборі фурнітури, так і при самому виробництві вікон. Своїх Клієнтів ми забезпечуємо необхідним спеціальним обладнанням, наприклад, комп'ютерними програмами підбору фурнітури, або інструментами для монтажу. Постійним Клієнтам пропонуємо спеціальні умови співпраці. Стабільні ціни продажу і швидка реалізація замовлень дозволяють здійснювати навіть найбільші контракти з постачання фурнітури.

Ми постійно вдосконалюємо і модернізуємо наші продукти, щоб задовольнити потреби наших клієнтів. Наш фірмовий знак: БЕЗПЕКА І гарантія якості Крім виробництва периметральної фурнітури фірма надає широкий спектр послуг в наступних областях: послуги вимірювально-дослідної лабораторії, гальванічного та інструментального цехів.

У 2007 році у "ROMB Spółka Akcyjna" змінився власник. Зараз фабрика належить компанії "Aluprof S.A." - компаніівходящей в число найбільш інноваційних, яка займається дістріб'юціі архітектурних алюмінієвих систем.

Приєднання до "Aluprof S. A." дозволило компанії "ROMB Spółka Akcyjna" увійти в біржову структуру Групи "Kęty S.A."

Завдяки здійсненим в останні 4 роки інвестицій в області розвитку продукту торгової марки ROMB, а також реалізації нових проектів, (наприклад, лиття аксесуарів для систем алюмінієвої столярки) і розширення діапазону послуг, "ROMB Spółka Akcyjna" істотно розширив сотруднічествo з фірмами всередині Групи, одночасно займаючи лідируючу позицію на ринку країни.
Технічні характеристики
Артикул49360
Артикул компаніїROMB от AVATAS
Оновлення: 21.09.2019
Додано: 10.04.2017
Ідентифікатор: 49360

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Алюмінієві профілі Profilco