ГЕЦЕ

Немає в наявності
Продавець: AVATAS
ГЕЦЕ
GEZE GmbH відноситься до світових розробникам і виробникам в області дверних і віконних систем, а також систем безпеки. GEZE пропонує великий асортимент в області автоматичних дверних систем і дверного обладнання, систем зі скла, систем димо- та тепловидалення, і безпеки, а також віконної і вентиляційної техніки.

Будучи одним з лідерів ринку, в тому числі в сфері інновацій та дизайну, незалежне сімейне підприємство в 5 поколінні виробляє і продає вироби високих технологій, надаючи своїми перспективними розробками значний вплив на інженерне обладнання будівель. Ці розробки постійно вдосконалюються у власному технологічному центрі.

Завдяки неперевершеним стандартам якості виробу GEZE сприяють розвитку інноваційних концепцій в усьому світі і гарантують комфорт і безпеку в області інженерного устаткування будівель: доводчики GEZE вважаються одними з найвідоміших у світі. Щодня мільйони людей насолоджуються комфортом автоматичних дверних систем. Індивідуальні та призначені для певних об'єктів спеціальні конструкції, наприклад, карусельні або суцільноскляні системи, виробляються у власній дочірньої компанії. Продукція GEZE використовується у відомих будівлях усього світу.
Технічні характеристики
Артикул49375
Артикул компаніїGEZE от AVATAS
Оновлення: 21.09.2019
Додано: 11.04.2017
Ідентифікатор: 49375

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг