Дормакаба

Немає в наявності
Продавець: AVATAS
Дормакаба
Поява нового лідера галузі
У вересні 2015 року Група Dorma і Група Kabа з Рюмланг, Цюріх (Швейцарія), об'єдналися в компанію dorma + kaba. В результаті злиття утворилася одна з трьох найбільших компаній світового ринку технологій безпеки і доступу, з орієнтовним обсягом продажів в 2 млрд. Швейцарських франків і персоналом 16,000 чоловік. Компанія dorma + kaba здійснює діяльність в більш ніж 50 країнах світу і є присутнім, у вигляді виробничих об'єктів, а також дистриб'юторських і сервісних центрів, на всіх ключових ринках.

Разом обидві компанії пропонують своїм клієнтам комплексний асортимент продукції, рішень і послуг в сфері безпеки і доступу в будівлі. Таким чином, ці клієнти мають можливість отримати всю продукцію, пов'язану з доступом, відкриванням і закриванням дверей з одного джерела. В асортимент продукції входять замкові системи, починаючи від циліндрів, ключів і замків, і аж до електронних технологій доступу, повністю інтегрованих в інформаційну мережу, а також системи фізичного доступу, автоматичні дверні системи і комплексні набори дверних петель і арматури, пристрої управління дверима. У цей список також необхідно включити технології реєстрації часу і даних підприємства, замки високого ступеня безпеки, горизонтальні розсувні двері і пересувні перегородки.

Такі бренди підприємства, як Silca, Ilco і Advanced Diagnostics, є також лідерами ринку заготовок ключів, апаратів з виробництва ключів і продукції для автомобільної промисловості, такої як транспондери ключів і програмні елементи.

Обидві компанії мають багаті інноваційні традиції і інженерно-технічний досвід. На шляху до досягнення своєї мети завоювання місця інноваційного лідера галузі, компанія dorma + kaba з'єднує побажання клієнтів з новими технологічними тенденціями, розробляючи безперервний потік передових рішень, що дають додаткові переваги покупцям і користувачам. Щорічно, близько 85 млн. Швейцарських франків або близько 5% загального обсягу продажів групи, інвестується в інновації і розробку продуктів.
Технічні характеристики
Артикул49376
Артикул компаніїDormakaba от AVATAS
Оновлення: 21.09.2019
Додано: 11.04.2017
Ідентифікатор: 49376

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Алюмінієві профілі Profilco