Сірий ущільнювач для ПВХ вікон

Немає в наявності
Продавець: Товкач К.В.
Сірий ущільнювач для ПВХ вікон
Згодом навіть найякісніший матеріал ущільнювальної гумки, що використовувався при установці (заводський) вимагає заміни. Постійний вплив різних температур, води і пилу призводить до того, що гумовий ущільнювач для вікон втрачає свої властивості, на його поверхні виникають тріщини, які не можуть запобігти проникненню вологи в приміщення. Зазвичай проблема з втратою вікном або балкою дверима ізоляційних властивостей назріває через 5-7 років після покупки. І тоді виникає нагальне питання - заміна ущільнювачів на пластикових вікон.

При замерзанні навіть найякісніший ущільнювач для пластикових вікон, якщо він вологий, розривається і в будинок безперешкодно потрапляє вітер, шум і пил. Вода, яка може через гумову прокладку в стулках проникнути до деталей вікна, негативно впливає на віконну конструкцію, зменшує термін експлуатації ПВХ вікна. Уникнути заміни вікна допоможе своєчасна заміна ущільнювальної гумки, яка представлена ​​в декількох варіантах. Заміна ущільнювача пластикових вікон - порівняно дешевий варіант. Купити гумки ущільнювачів для пластикових вікон ніколи не пізно.
Ми пропонуємо найпрогресивніший варіант заміни ущільнювача в пластикових вікнах, який давно взяли на озброєння всі ключові виробники в індустрії пвх конструкцій. EPDM і пластикових вікон, він же пористий синтетичний каучук - це високоякісний матеріал, який подвоїть термін життя вашого пластикового вікна. Віконний ущільнювач - це не фантастика - це те, що ви можете купити вже сьогодні.
Технічні характеристики
Артикул51632
Оновлення: 19.01.2020
Додано: 13.03.2018
Ідентифікатор: 51632

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення