Ручка балконна С-подібна біла

Немає в наявності
Ручка балконна С-подібна біла
Експлуатаційні характеристики балконних дверей безпосередньо залежать від якості використовуваної фурнітури. Грамотно підібрана дверна фурнітура забезпечить щільність притиску стулки до рами, простоту її відкривання і закривання. З цього і були винайдені спеціальний вид ручок (скоба, пелюстка, ракушка) для зручності у використанні на зовнішній стороні.

Щоб щільно закривати двері з боку вулиці - знадобиться с-подібна або як її називають - ручка скоба. З її допомогою зручно приводити в дію стулку в потрібне положення перебуваючи на балконі. Для цього достатньо просто потягнути її на себе або відштовхнути. Закруглена ручка-черепашка встановлюється на додаток до основної дверний защібці. Такий тандем забезпечує зручність експлуатації зовні і повну герметичність дверного притвору всередині.

Ручка призначена для балконних дверей з ПВХ профілю, з поворотним або поворотно-відкидним, механізмом і односторонньої внутрішньої ручкою. Виготовлена ​​з алюмінію і має форму у вигляді скоби. Цим забезпечується комфорт і надійність у використанні.
Технічні характеристики
Артикул53218
Артикул компаніїD.6523.0107
Оновлення: 27.04.2018
Додано: 26.04.2018
Ідентифікатор: 53218

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Виробництво вікон Viknar`off