Система ПРИХОВАНИХ ПЕТЕЛЬ VORNE

Немає в наявності
Продавець: VORNE
Система ПРИХОВАНИХ ПЕТЕЛЬ VORNE
• Естетичність
• Безпека
• Міцність і ергономічність
• Проста установка
•Захисне покриття
ЕСТЕТИЧНІСТЬ
Всі компоненти системи знаходяться всередині рами та стулки. Крім віконної ручки всі елементи вікна приховані.Завдяки цьому, вікно виглядає більш лаконічно і гармонійно.
БЕЗПЕКА
Система прихованих петель VORNE забезпечує повну ізоляцію від вітру, дощу і пилу. При інтенсивної циркуляції повітря, система безпеки запобігає збій і пошкодження стулки в відкидному положенні. Обмежувач повороту на 90 градусів захищає від раптового закриття, а блокіратор-мікроліфт запобігає відкидання стулки поворотно-відкидного вікна з орного положення. Петлі, приховані в профілі, забезпечують додатковий захист від злому. Захисні цапфи розташовані на верхній частині рами і регулювання притиску стулки до рами знаходиться в верхніх ножицях ідеально підходить для захисту житлових приміщень. Захисні грибоподібних цапфи системи Vorne забезпечують безпеку на високому рівні так як механізм має кращу стійкість до механічних впливів.
МІЦНІСТЬ ТА ЕРГОНОМІЧНІСТЬ
Кут відкриття до 100 градусів забезпечується широкий кут огляду. Вантажопідйомність до 100 кг. Система прихованих петель VORNE застосовна до профілів як з ПВХ так і з деревини і алюмінію (16 мм)
Діапазон застосування:
Ширина: 375-1350 мм
Висота: 380-2400 мм
Макс. Вага стулки: 130кг з комбінаціями петель
Для використання з 9 та 13 системами
Висота наплаву 18 та 20 мм
ПРОСТА ВСТАНОВЛЕННЯ
Прихована петлевая система Vorne використовується з меншою кількістю компонентів, відповідно установка відбувається легше і швидше. Приховані петлі дозволяють без проблем монтувати стулку одній людині. Можливість регулювання всіх частин одним ключем. Немає необхідності в свердлінні на видимих ​​поверхнях вікна.
ЗАХИСНЕ покриття
Група петель знаходиться в профільних каналах там, де вони не пошкоджуються.
Корозійно стійкі приховані петлі Vorne забезпечують довговічність зі спеціальним покриттям, виконаним з використанням нанотехнологій.
Технічні характеристики
Артикул57559
Оновлення: 27.01.2022
Додано: 05.03.2019
Ідентифікатор: 57559

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT