Працюємо під час ВС

Ручка віконна Roto Swing Secustik біла

Немає в наявності
Продавець: Віконний Бум
Ручка віконна Roto Swing Secustik біла
Віконна ручка «Roto Swing Secustik®» виготовляється з алюмінієвого лиття під тиском і забезпечує зручність в експлуатації, якість і довготривалі функціональні можливості, має привабливу незвичайну форму і «згладжений» дизайн, а також високі ергономічні показники.

Віконна ручка «Roto Swing Secustik®» володіє прихованою розеткою і бічними декоративними елементами, виконаними в різноманітній палітрі RAL.

Лінійка віконних ручок «Roto Swing Secustik®» крім красивого і елегантного дизайну, це і охорона приміщень від втручання ззовні. Останнім часом почастішали спроби проникнення в будинок або квартиру через відкриваються частини віконних блоків шляхом зрушування запірних цапф в віконної обв'язки, що тягне за собою переміщення ручки в положення «Відкрито». Саме проти такого роду спроб злому була спеціально розроблена система «Roto Secustik®, що відповідає вимогам стандартів класів захисту згідно з директивою AhS, Standard або Extra по RAL-RG 607/13 (класифікація захисту від злому).

Дана система механізму «Roto Secustik» ® блокує можливість управління віконної рукою рухливими елементами обв'язки фурнітури зовні. У разі спроби проникнення в приміщення шляхом злому відкривається частині вікна зовні, клини безпеки, що знаходяться всередині ручки висуваються і НЕ допускають повороту віконної ручки. Таким чином, ручка перешкоджає спробам зломщика проникнуть в будинок або квартиру через вікна
Технічні характеристики
Артикул59405
Оновлення: 23.06.2022
Додано: 26.10.2020
Ідентифікатор: 59405

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення