Працюємо під час ВС

Дюбель з ударним шурупом, 6х80, гриб (упаковка 100 шт.)

приблизно 71 грн за 100 шт.
+380 50 462 XX XX +380 50 462 9802
Київ
Дюбель з ударним шурупом, 6х80, гриб (упаковка 100 шт.)
Дюбель з ударним шурупом 6х80 - один з найпопулярніших кріпильних виробів, що широко застосовується як у будівництві, так і в побуті. Складається з 2 складових - пластикового ударного дюбеля і сталевого ударного шурупа з гвинтовим різьбленням. Монтаж забивного дюбеля здійснюється за допомогою молотка або комбінованим методом - попереднє забивання за допомогою молотка з подальшим закручуванням шуруповертом/викруткою. За необхідності дюбель з ударним шурупом можна демонтувати, викрутивши за допомогою викрутки ударний шуруп.

Дюбель з ударним шурупом - дуже універсальний вид кріпильного виробу, який дає змогу здійснювати монтаж практично будь-яких предметів (профілі, бруси, рами, коробки, куточки, несучі конструкції, пластини тощо) до основи з бетону або повнотілої цегли, а також пінобетону/газобетону високої щільності.

Ударний дюбель буває двох видів - з грибоподібним капелюшком і потайним. Дюбель із грибоподібним буртиком, застосовується, як правило, під час монтажу профілів для гіпсокартону, пластин, куточків тощо. Дюбелі з потайною голівкою використовуються під час монтажу врівень (кріплення брусів, рам, електрокріплення тощо).

Конструкція ударного дюбеля, що поставляється нашою компанією, спочатку була розроблена німецьким підприємством KTS. Відмінною особливістю цих дюбелів є вістря на кінці дюбеля, що полегшує процес установлення дюбелів, і наявність однієї пари стопорних вусиків, які дають змогу міцно зафіксуватися в основі, без ризику провертання.

Геометрія ударного дюбеля, що поставляється нашою компанією, також забезпечує максимальну міцність кріплення, що доводилося, зокрема, випробуваннями, які проводилися на навантаження на вирив.

Дюбель виготовляється з якісної первинної полімерної сировини, що забезпечує високі експлуатаційні характеристики і довговічність виробу.

Інші назви: дюбель-цвях, дюбель швидкого монтажу, швидкий монтаж, забивний дюбель, ДБМ, дюбель ЕСМКУ.

У нас ви можете купити дюбель з ударним шурупом 6х80 гриб оптом і в роздріб за низькою ціною
Технічні характеристики
Артикул61710
Артикул компанії023036080
Оновлення: 14.03.2024
Додано: 14.03.2024
Ідентифікатор: 61710

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки