Святкова зала ресторану “Версаль” в місті Кам'янець-Подільському привітно відкрила двері для маленьких гостей – дітей співробітників компанії ”ВікноПлюс”

Святкова зала ресторану “Версаль” в місті Кам'янець-Подільському привітно відкрила двері для маленьких гостей – дітей співробітників компанії ”ВікноПлюс”

Святкова зала ресторану “Версаль” в місті Кам'янець-Подільському привітно відкрила двері для маленьких гостей – дітей співробітників компанії ”ВікноПлюс”. Запрошені підготувались заздалегідь і на свято прийшли в чудових карнавальних костюмах – були тут і зайчики, і котики, і принцеси з піратами, чарівники, ковбої та багато інших казкових героїв.
Дід Мороз, Снігуронька та Сніговичок розважали дітлахів веселими конкурсами та іграми. Діти з радістю відгадували загадки, читали вірші, водили хороводи - загалом, розважалися від душі. Дідусь Мороз і Снігуронька нікого не залишили без новорічних призів та подарунків.
Після феєричних дійств всіх чекав святковий стіл з фруктами та різними солодощами.
Новий рік - це завжди очікування дива, чогось казкового, незвичайного і неважливо, дитина ти, чи дорослий! Тому керівництво компанії та організатори щорічно стараються для всіх зробити це свято чарівним та незабутнім. Для дорослих ранок став чудовою подією, адже, немає нічого кращого, ніж бачити своїх дітей щасливими, коли можна порадіти тим іскоркам щастя, які відблискують в очах малюків, коли бачать ялинку, подарунки і Діда Мороза.
Компанія ”ВікноПлюс”бажає всім щастя, здоров’я та успіхів в Новому Році!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Идентификатор: 14504