В Кам'янець-Подільському була проведена тренінгова програма для дилерів.

В Кам'янець-Подільському була проведена тренінгова програма для дилерів.

21 травня 2015 року в місті Кам'янець-Подільському на території заводу ТМ «Вікно Плюс» була проведена тренінгова програма для дилерів нашої компанії. Учасники заходу під керівництвом провідного тренера навчального центру «VEKA Professional» Оксани Царалунга осягали навчальну програму на теми: «Структура ефективних продажів», «Технологія спілкування», «Визначення ключових моментів орієнтації на клієнта».
Навчальна програма включала в себе, як лекційну, так і практичну частини. Практичні заняття проводилися в шоу- румі діючого роздрібного салону «Вікно Плюс», який оснащений ультрасучасними зразками, здатними полегшити і значно підвищити роботу менеджера-консультанта. Після чого, кожен учасник програми спробував свої сили і продемонстрував отримані знання на практиці.
Після навчальної програми учасники мали можливість вступити до Клубу «Вікно Плюс Professional»,
який відкриває багато корисних та професійних можливостей для наших партнерів. Після успішно пройдених тестових завдань, учасники були нагородженні сертифікатами підтвержуючими вступ до Клубу.
Учасники програми виразили свою вдячність за здобуття безцінних, корисних знань, які дозволять покращити свою роботу та досягти більше результатів в роботі з клієнтами, та за підвищення професійного рівня та заряду на позитивну працю у своїх салонах, якими постійно заряджає компанія »Вікно Плюс» та «VEKA Professional».
За практичну роботу в шоу- ромі одинадцять учасників програми виграли подарунок від комерційного директора компанії «Вікно Плюс» Ведернікова Дмитра - екстремальну поїздку на брдм по мальовничому краєвиду старого міста, яка відбувалася 22 травня 2015 року. Наші екстремали отримали дуже позитивних і бурхливих емоціях, особливо коли машина застрягла посеред річки і почала димітись от тоді був повний екстрим. Звичайно всі були в захваті від такої подорожі бо такого, якщо і забажаєш, то не замовиш і навмисно!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Идентификатор: 15346