Новий салон — перспектива молодіжного покоління!

Новий салон — перспектива молодіжного покоління!

Хочемо поділитися з Вами радісною новиною! В столиці Республіки Молдова, м.Кишинів за адресою вул. Тигина, 2 8 відкрився новий фірмовий салон вікон та дверей під торговою маркою “ВікноПлюс”.
Урочисте відкриття пройшло в колі друзів та партнерів, які завітали розділити з нашою компанією приємне свято. Також було організована роздача інформаційних листівок та рекламної продукції від ТМ ”ВікноПлюс”, яку проводили комічні персонажі для перехожих, а у відповідь отримували доброзичливі посмішки та непідробну зацікавленість до нашої продукції.

Яскравий, витончений зі смаком, новий салон тепер буде прикрашати столицю Республіки Молдова та тішити кожного відвідувача.
А кваліфіковані менеджери приємно вражать своєю консультацією потенційного покупця

Ключова особливість нового салону - широкий асортимент нестандартної продукції і різних варіантів комплектації вікон. Також, тут покупець зможете побачити різні варіанти дизайнерських рішень: виставкові зразки вікон прикрашених інкрустацією і шпросами. Крім того, до послуг відвідувачів все, що може допомогти у виборі віконних конструкцій і комплектуючих: стенд демонстрації енергозбереження, зразки фактурного скла, москітні сітки на розсувні конструкції.
Отже, якщо питання заміни вікон для Вас актуальне — неодмінно відвідайте салон ТМ «ВікноПлюс»і самі переконаєтесь в наявності всього того, що було сказано вище.
Ми щиро вітаємо першу дівчину в історії компанії “ВікноПлюс” Попеску Христину, яка очолила шикарний салон в місті Кишинів. Бажаємо плідної праці, успіху та процвітання!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Идентификатор: 15619
Нова компактна ручка HOPPE