І знову вихідні не пройшли без подій!

І знову вихідні не пройшли без подій!

І знову вихідні не пройшли без подій! Всім відомо, що компанія «Вікно Плюс» - великий шанувальник професійного ралі, швидкісних складних трас та спортивного азарту.
Цього разу, за запрошенням Кам'янець-подільської команди Off Road, наш комерційний директор Дмитро Ведерніков брав участь у проходженні траси по бездоріжжю в каньйоні річки Смотрич у Кам'янці-Подільському. Невгамовний Дмитро задався метою випробувати свої сили та міць робочої машини «Вікно Плюс» в екстремальних умовах. Круті підйоми і вибоїни піддалися службовому «спорткару» та наполегливості його пілоту. Хлопці з Off Road дружньо підставляли плече на складному маршруті. Захід для справжніх чоловіків ще раз продемонстрував, що для успіху головне - це злагоджена дружня команда, відповідна техніка, цілеспрямованість і наполегливість.
Клієнти «Вікно Плюс» можуть бути впевненими у необмежених можливостях компанії: ці хлопці дістануться до любої української хати у самій неприступній локації, щоб зробити її теплою, затишною і красивою. Так тримати!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 97 033 XX XX +380 97 033 0003
Идентификатор: 15895
Ролети з теплим коробом GANT