Акцію завершено
Вертикальне автоматичне скління ArtNika Lift - ця унікальна система, дозволить насолоджуватися панорамним краєвидом за будь-якої негоди
freeweb

Вертикальне автоматичне скління ArtNika Lift - ця унікальна система, дозволить насолоджуватися панорамним краєвидом за будь-якої негоди

Пропонуємо всім клієнтам, які укладуть угоду до 01.01.2020 року максимально вигідну ціну на вертикально-зсувну систему ArtNika Lift!

Система призначена для скління терас ресторанів, кафе, приватних будинків, зимових садів, а також і балконів в багатоповерхових будинках; автоматизована і не вимагає механічних зусиль для використання. Панорамна система ArtNika Lift досить герметична і може бути виконана в "теплому" варіанті з енергозберігаючим склопакетом.
Вертикально-зсувна автоматична система являє собою конструкцію, в якій скляні стулки пересуваються вертикально вгору / вдолину вздовж отвору за допомогою електромотору. Одна стулка в системі залишається завжди нерухомою, як правило сама нижня. Управління цією системою відбувається пультом дистанційного керування. Також можливе управлыння системою з планшета чи смартфона. У разі відключення електрики, є можливість управління системою через USB.
Дана система дуже гармонійно вписується в проект "Розумний будинок" і робить приміщення універсальним до будь-якої пори року, зберігаючи при цьому панорамний краєвид і комфорт для відпочинку.
Широка гама кольорів профілю і відтінків скла дозволить цій панорамної системі вписатися в будь-який дизайн. Завдяки респектабельному вигляду і функціональності система ArtNika Lift збільшує статус закладу, що сприяє залученню хороших клієнтів. Внаслідок, господар закладу зможе швидко окупити інвестицію в таку конструкцію.

Не втратьте свій шанс;)
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 99 727 XX XX +380 99 727 8858
Моб.:
+380 99 727 XX XX +380 67 373 7631
Терміни проведення акції №20612: 28 жовтня 2019 — 01 січня 2020
Працюємо під час ВС
Двері вхідні Hi-Tech
1 955 євро
Алюмінієві профілі Profilco