магазин окон никополь

Об'єкт компанії Best

магазин окон никополь

На сайті інтернет-магазину https://steko.od.ua/ доступні для замовлення пластикові вікна і двері c можливістю безкоштовної доставки по всій Україні. [Компанія] надає зручний сервіс для замовлення своєї продукції в кредит оплату частинами і розстрочку. Завод Steko виробник конструкцій з ПВХ і алюмінію, постачальник і імпортер на території України. За довгий час співробітництва з заводом багато хто переконався в надійності і відповідальності компанії. Зараз завод [Компанія] є партнером програми фінансування ЄБРР - IQ Energy. Телефонуйте за безкоштовним телефоном 0800210258 та наші фахівці проконсультують Вас як можна заощадити на покупці вікон. Ця пропозиція також дійсно для організацій, ОСББ, ОСМД, ЖЕКів та комунальних підприємств. Також ми працюємо з ПДВ, здійснюємо доставку і монтаж пластикових вікон і склопакетів по Україні.
У нашому магазині великий асортимент вибору і оптові ціни, можна замовити товари через корзину або ж залишити заявку на прорахунок по телефону. Виготовляємо вікна та двері за індивідуальними розмірами і в короткі терміни. Позиція з розмірами ваших конструкцій буде додана на вітрину інтернет-магазину, можна оплатити замовлення через Приват 24 або оформити Оплату частинами. Замовляючи у нас покупець отримує можливості для покращення якості вікон Steko, швидку доставку замовлення і зручну розстрочку без%. Всі вироби приїжджають з гарантійним паспортом заводу, де замовник повинен ознайомитися з умовами експлуатації, вписати дату і номер замовлення з етикетки на вікнах.
Дуже зручно замовляти все в одному магазині - виготовлення конструкцій ПВХ вікон, супутні товари - захисні ролети, рольставні, жалюзі, а також монтаж, фінансовий сервіс і на все це безкоштовну адресну доставку.

Реалізація об'єкта — 2020 рік
Додано: 31.01.2020
Ідентифікатор: 20185
Карта об'єктів компанії Best

Ще об'єкти

жалюзі в м.Нікополь — Best