Пластикові вікна та двері (ПВХ) Epsilon Епсілон, Рівне

Об'єкт компанії Дахівник

Пластикові вікна та двері (ПВХ) Epsilon Епсілон, Рівне

Здавай б, при Зовнішній простоті, сучасне вікно - це й достатньо складаний та вісокотехнологічній віріб. Термін служби та комфорт использование вікна прямо Залежить від якості вікорістовуваніх матеріалів та Дотримання технології виробництва.

У сучасности ВИРОБНИЦТВІ Усі процеси, починаючі від поставки матеріалів, та закінчуючі доставкою готової продукції, повінні працювати в автоматичності режімі з мінімальнім ручним управлінням. Тому при віборі матеріалів для виготовлення вікон, особлива увага пріділяється стабільній якості та стабільнім постачання матеріалів. ЦІ две вимоги нерозрівно пов'язані между собою и ставлять в ПРІОРИТЕТ при віборі постачальника матеріалів. Аджея при відмінній якості матеріалів, но Із затримки в постачаннях, страждає планування виробництва, логістика доставки, планування монтажу, годину та настрій споживача. У свою черга, при невісокій якості вікорістовуваніх матеріалів, такоже, страждає виробництво, коли для виконан однієї и тієї ж операции необходимо более годині та трудовітрат, відповідно менше віпущеної продукції, более витрат на виготовлення одиниці продукції, менший прибуток, вища ціна, затримки при доставці , проблеми при монтажі, незадоволення клієнт, постійні Гарантійні випадки и т. д.

Маючі сучасне автоматизоване обладнання, Величезне досвід виробництва вікон, команду професіоналів и розуміння потреб КЛІЄНТІВ, Ми можемо Запропонувати Вам Дійсно якісне вікно.

Реалізація об'єкта — 2016 рік
Оновлене: 08.02.2016
Додано: 08.02.2016
Ідентифікатор: 16354

Ще об'єкти

Пластикові вікна та двері (ПВХ) Epsilon Епсілон, Рівне — Дахівник
Алюмінієві профілі Profilco