Новий проект GLASSBEL в Дубаї
Opera House

Новий проект GLASSBEL в Дубаї

Під час виставки BIG 5 в Дубаї, компанія GLASSBEL підписала контракт на реалізацію відомого і широко обговорюваного проекту Opera House. Всі учасники виставки - найвпливовіші і видатні гравці ринку - активно стежили за ситуацією навколо даного проекту і відразу ж дізналися про те, що саме наша компанія буде здійснювати рішення для його скління.
Opera House буде найважливішим культурним об'єктом світового рівня, розташованим прямо біля будівлі Burj Halifa. У даному проекті ми тісно співпрацюємо з фасадної компанією Al Ghurair Costructions, перед якими вже зарекомендували себе як надійний партнер і компетентний виробник в роботі над проектом Skywalks в Ер-Ріад.
Рішенням GLASSBEL для даного проекту, обсяг скління якого становить близько 10 000 кв.м, стали двокамерні склопакети великого розміру з антибліковим покриттям, нанесеним з двох сторін скла Low-Iron. Дана формула була підібрана згідно високим вимогам до світлопропускання та мінімізації відображення, що пред'являються Замовниками до проекту. Спільно з компанією Guardian, ми вперше розробили такого роду рішення: покриття антивідблиску з двох сторін ультрапрозорого скла. Таке поєднання дозволяє домогтися максимальної світлопрозорості, і знизити всі візуальні спотворення на фасаді. Дане рішення буде використовуватися вперше в такого роду проекті.
Opera House є виключно відповідальним для нас проектом, який підтверджує статус компанії GLASSBEL як міжнародного лідера, великого постачальника і партнера, якому довіряють реалізацію таких значущих проектів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+370 46 416 XX XX +370 46 416380
Ідентифікатор: 14727
Алюмінієві профілі Profilco