Компанія МІРОПЛАСТ провела виробничу екскурсію для студентів Запорізького будівельного коледжу

Компанія МІРОПЛАСТ провела виробничу екскурсію для студентів Запорізького будівельного коледжу

13 березня 2015 компанія МІРОПЛАСТ знову приймала гостей. На виробничу екскурсію до нас приїхали студенти Запорізького будівельного коледжу.

Екскурсії, які компанії МІРОПЛАСТ і UDK проводять для студентів та молодих спеціалістів, мають велике значення, адже вони дозволяють підвищувати рівень знань та поінформованості молодих фахівців про сучасноме виробництво.

Нагадаємо, що МІРОПЛАСТ є один з лідерів з виробництва віконних і дверних ПВХ профілів, а UDK - одним з передових виробників стінових блоків з автоклавного бетону.

Перед екскурсією на завод МІРОПЛАСТ для студентів була проведена невелика ознайомча лекція, в ході якої ми розповіли про принципи функціонування вікон, про виробництво профільних систем і про значення, яке вони мають для високої енергоефективності будівлі.

Потім для гостей провели оглядову екскурсію по виробництву. В ході цієї екскурсії ми розповіли про процес виробництва профільних систем WDS, про використання сучасних технологій, що дозволяють виробляти одні з найбільш енергоефективних систем на ринку України. Особливий інтерес у хлопців викликав процес ламінування профілю, адже на їхніх очах звичайний пластик перетворюється в матеріал для створення гарного дизайнерського вікна.
Безсумнівно, студентам будівельних спеціальностей отримана інформація буде дуже корисна в подальшій професійній діяльності. Тому компанії МІРОПЛАСТ і UDK з радістю приділяє час для спілкування зі студентами. Так, зовсім недавно у нас в гостях були студенти Харківського коледжу дизайну, будівництва та архітектури.

Ми отримали безліч позитивних емоцій від спілкування з нашими гостями. І бажаємо їм професійного зростання та досягнення всіх поставлених цілей!

Більше про виробничих потужностях компанії МІРОПЛАСТ дізнавайтеся на сайті.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 14932
Нова компактна ручка HOPPE