Старт рекламної кампанії ТМ WDS на телебаченні
WDS

Старт рекламної кампанії ТМ WDS на телебаченні

Раді повідомити всім партнерам про старт рекламної кампанії ТМ WDS на телебаченні з середини травня. Враховуючи той факт, що телебачення по праву визнано одним з самих ефективних рекламних носіїв, ми прагнемо підтримати наших клієнтів і збільшити довіру до бренду WDS для споживачів, завдяки присутності в цікавих для аудиторії проектах.
Цього року наша кампанія розрахована на людей, які планують ремонт, прагнуть поліпшити енергоефективність будинку і цікавляться новинками у сфері дизайну інтер'єрів. Орієнтуючись на досвід минулих років і вищевказану цільову аудиторію, ми вибрали один з найефективніших ресурсів для здійснення комунікації бренду і споживачів. ТМ WDS виступить спонсором ремонтної передачі «Вдалий проект» на телеканалі «Інтер». Як свідчать проведені дослідження і ТВ-рейтинги, цей канал стабільно займає одну з лідируючих позицій у медіа просторі та дозволяє якісно контактувати з широкою споживчою аудиторією.
Щонеділі в ранковому випуску передачі «Вдалий проект» будуть встановлюватися конструкції з профілів ТМ WDS. Багато уваги буде приділено перевагам вікон, дверей і підвіконь WDS. Більш детально буде розглянуте питання ефективного енергозбереження, завдяки конструкціям з профілю WDS. Таким чином, поява нашої продукції в спеціалізованій програмі формує лояльність споживачів і вибудовує необхідну асоціацію, що вікна WDS - енергоефективні, їх вибирають професіонали. Зовсім скоро ви все побачите самі! Слідкуйте за «Вдалим проектом» на Інтері і за нашими новинами!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Ідентифікатор: 15321