Нове в постачанні: дверні замки MACO

Нове в постачанні: дверні замки MACO

Представляємо Вашій увазі нові дверні замки МАСО

Автоматичний дверний замок Z-TA. Багатоточковий замок з функцією автоматичного замикання і можливістю оснащення електронним управлінням. Двері закриваються і автоматично закриваються без використання ключа. При цьому спрацьовують всі запірні елементи одночасно. Важливо також і те, що всі запірні елементи оснащені функцією захисту від зворотнього віджиму. Цей унікальний автоматичний механізм блокування спрацьовує за допомогою спеціального магніту. Він знаходиться в запірній планці, встановленої на рамі.

Замок G-TA Automatik з 4 i.S. цапфами. Автоматичне спрацьовування за допомогою пружинного спускового механізму встановленого над основним механізмом замка. З боку рами необхідна спеціальна відповідна планка для маятника пружинного спускового механізму який переміщує iS цапфи вниз.

Замок C-TS з керуванням ручкою і ключем в одному механізмі. Якщо натискна ручка розташована з двох сторін дверей, то управління від ручки, якщо зовні офісна ручка, то комбіноване управління (зовні ключ, зсередини ручка). Максимальна безпека завдяки крюкам, виготовленим з кованої сталі і міцним сталевим відповідні планки.
Роками неухильно зростає попит на частково або повністю приховану фурнітуру. Одна з основних причин - це естетика. INVISIBLE - це ідеальне рішення для естетичного вікна: повністю прихована фурнітура в сегменті MACO MULTI.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 2793
+380 44 537 XX XX +380 44 407 1160
Ідентифікатор: 15454
Алюмінієві профілі Profilco