Новітні вхідні двері в рамках системи GEALAN S 9000
GEALAN
Новейшая входная дверь системы GEALAN S 9000

Новітні вхідні двері в рамках системи GEALAN S 9000

Концерном GEALAN були представлені інновації в рамках системи S 9000, в тому числі і нові вхідні двері системи GEALAN S 9000. Нові вхідні двері переконують не тільки своїми теплоізоляційними властивостями, їх міцність в даному випадку порівнянна з грою у своїй власній лізі. Великий кріпильний відсік, відповідної форми сталеві і точно підігнані кутові кріплення слугують досягненню високої стабільності, як і міцне з'єднання в області нижнього порогу, досягнуте засобом фіксації алюмінієвих і ПВХ-елементів у двох площинах.

Останньою крапкою стає системне рішення щодо погодного фартуха, який покращує властивості дверних елементів не тільки оптично. Воно дбає, насамперед, про максимальний захист від зливи та оптимальної герметичності, яка досягається завдяки застосуванню щіткових ущільнювачів на різних рівнях в області нижнього порогу.

Існує безліч переконливих аргументів на користь вхідних дверей системи S 9000: монтажна глибина дверей - 82,5 мм, 5 внутрішніх камер профілю, можливість скління склопакетами і сендвіч панелями товщиною до 52 мм (з системою STV® до 54 мм), безбар'єрна система порогів з термічним розділенням значно покращують показники тепло- і звукоізоляції. Великі посилені камери, точна форма сталевого армування і кутових кріплень гарантують відмінну статику дверей. Системне рішення для відливу покращує зовнішній вигляд елементів дверей і забезпечує оптимальну герметичність за рахунок щіткових ущільнень на різних рівнях. Гнучке кольорове оформлення за рахунок великого вибору декоративних плівок або алюмінієвих накладок відкриває великі можливості архітекторам і проектувальникам будівель.

На вибір: класика або дизайнерський підхід

Вхідні двері це візитна картка вашого будинку і саме вони надають шарм і естетику вхідного простору. Нова система вхідних дверей компанії GEALAN S 9000 пропонує рішення на будь-який смак. Ви можете вибирати між класичним варіантом і інноваційним, з нахлестом дверної стулки. Завдяки багатому асортименту декоративних плівок є можливість зробити вхідні двері підходящі фасаду будинку. Вже класичний варіант вхідних дверей додає будинку абсолютно індивідуальну ноту. На противагу цьому, у разі дизайнерського виконання, простий вигляд дверного створу пропонує більше естетики. Таким чином, виникає не тільки велика свобода в оформленні: підтримувати двері в робочому стані стає легше. Плоский зовнішній вигляд дверної стулки в дизайнерському варіанті являє собою максимум естетики, не забуваючи при цьому про вимоги безпеки та теплоізоляції. Тим самим ми пропонуємо не тільки ще більше можливостей обробки, але і полегшуємо догляд за вхідними дверима за рахунок відсутності зсувів.

Переваги вхідних дверей GEALAN:

- Монтажна глибина 82,5 мм
- 5-камерна технологія
- Посилені камери, точні форми сталевого армування і кутових кріплень
- Підходить для використання склопакетів і сендвіч панелей товщиною до 52 мм (з системою STV® до 54 мм)
- Безбар'єрна система порогів з прекрасною теплоізоляцією за рахунок термічного поділу
- Системне рішення для відливу забезпечує оптимальну герметичність за рахунок щиткових ущільнень на різних рівнях
- Нова конструкція штульпа для водовідведення
- Оптимальний захист від зовнішніх опадів
- Гнучке кольорове оформлення за рахунок великого вибору декоративних плівок або алюмінієвих накладок

Комбінований поріг з дуже хорошим теплозахистом

Нижній поріг для вхідних і балконних дверей може варіативно застосовуватися при ремонті і монтажі у всіх 74-мм і 83-мм GEALAN системах. Виконуючи одночасно вимоги, пропоновані до теплоізоляції і герметичності, він робить легким перехід з внутрішнього простору назовні і своєї 20-мм висотою повністю відповідає вимогам по забезпеченню комфортного проживання осіб з обмеженими фізичними можливостями. Заглушка нового комбінованого порога має чудову теплоізоляцію. Причиною тому є використання алюмінію і ПВХ. Хороші ізотермічні характеристики зменшують також небезпеку виникнення конденсату або теплових мостів. 20-міліметрова висота комбінованого порогу GEALAN повністю відповідає вимогам щодо забезпечення норм проживання для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Дерев'яний декор як справжній шедевр

Всім, хто надає великого значення природному зовнішньому вигляду, не бажаючи при цьому відмовлятися від переваг сучасних технологій, ми пропонуємо пластикові двері, ламіновані під дерево. Це правильний вибір. Не важливо, чи будуєте ви новий будинок або робите ремонт - двері GEALAN з декором під текстуру дерева мають переконливі оптичні та функціональні переваги.

Ми рекомендуємо їх як класичний елемент при ремонті старих будинків, так і для оформлення будинку під навколишній ландшафт. Ламіновані двері володіють всіма перевагами сучасних пластикових дверей і одночасно створюють враження дерев'яних дверей. Для ваших дверей на вибір доступна ефектна ламінація під дерево або універсальні однотонні плівки: з одностороннім зовнішнім покриттям і внутрішньою класично білою поверхнею, або з двостороннім покриттям для чудового зовнішнього вигляду. Виберіть з багатого асортименту той вид поверхні, який найбільше підходить вам і вашому будинку.

Кольорове різноманіття алюмінієвих накладок

Вхідні двері профільної системи S 9000 і фронтальні алюмінієві накладки об'єднують в собі переваги таких матеріалів як алюміній і пластик. Висока функціональність і сучасний дизайнерський зовнішній вигляд алюмінію надають будівлям відтінок ексклюзивності, не виключаючи видатну теплоізоляцію системи пластикових вхідних дверей. Вхідні двері з кольоровими алюмінієвими накладками не тільки міцні і довговічні; поряд з цим вони пропонують численні можливості індивідуального колірного оформлення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3809092867 XX XX +38 (090) 928-67-70
Ідентифікатор: 15458
Ролети з теплим коробом GANT