GEALAN знову дивує: представлена нова система профілів GEALAN-KUBUS®
GEALAN BALTIC
GEALAN-KUBUS® – новые стандарты будущего

GEALAN знову дивує: представлена нова система профілів GEALAN-KUBUS®

Суцільноскляна система GEALAN-KUBUS® є абсолютною системною інновацією в сфері профільних ПВХ систем, яка визначає нову мову дизайну для пластикових вікон в архітектурі. Більше світла і прозорості через великі скляні поверхні відкривають нову свободу дій.

Завдяки повністю прихованій стулці стирається грань між внутрішньою стороною інтер'єру приміщення і видом з вікна. Не порушується загальне гармонійне враження цілісності за рахунок додаткових граней профілю стулки вікна властивих традиційним віконним системам.

Унікальною особливістю системи стало технічне рішення штульпа із загальною видимою шириною в 100 мм при збереженні відмінної статики. Таким чином, штульп і елементи бічної рами мають рівну ширину, що підкреслює чіткі форми системи GEALAN-KUBUS®. Для клієнтів GEALAN система GEALAN-KUBUS® відкриває нові перспективи і сегменти даної продукції. У майбутньому виробники вікон з профільної системи GEALAN-KUBUS® зможуть запропонувати такі можливості, які раніше були недоступні для класичних пластикових профільних систем.

При цьому необхідно підкреслити, що в системі GEALAN-KUBUS® можуть бути одночасно використані всі інноваційні технології GEALAN: статична вклейка склопакета в стулку - STV®, заповнення порожнин профілю утеплювачем - IKD® і поверхнева коекструзія кольорового акрилового шару - ACRYLCOLOR®.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3809092867 XX XX +38 (090) 928-67-70
Ідентифікатор: 18479
Ролети з теплим коробом GANT