GEALAN вивів підйомно-розсувні двері GEALAN S 9000
GEALAN
Подъемно-раздвижные двери GEALAN S 9000

GEALAN вивів підйомно-розсувні двері GEALAN S 9000

GEALAN виводить інноваційний продукт, який відповідає високим вимогам сучасного віконного ринку — новітню систему підйомне- розсувних дверей в рамках системної платформи GEALAN S 9000, яка повністю задовольняє естетичні та функціональні вимоги.

У період стогнації ринку компанії-постачальники комплектуючих, зокрема профільних систем, намагаються більше зосередитися на продажі профілю і практично не пропонують нічого нового на віконний ринок. Чого не скажеш про компанію GEALAN, яка не покладаючи рук трудиться над новими розробками і пропонує віконникам серйозні енергоефективні системи.

Розробка нової системи підйомно-розсувних дверей в рамках системної платформи GEALAN S 9000 — результат тривалої і ретельної роботи конструкторів GEALAN.

Поліпшення теплоізоляції відіграє все більш важливу роль також і відносно окремих елементів підйомно-розсувних дверей. Тому сьогодні тенденція в створенні систем з широкою монтажною шириною у зв'язку з усе більш зростаючим застосуванням скління в 3 шари, переноситься зі стандартних віконних систем в сегмент розсувних елементів великого формату. З цієї причини GEALAN, взявши за технічну основу комбіновану систему GEALAN S 9000, розробив нову систему підйомно-розсувних дверей з монтажною глибиною стулки в 82,5 мм, удосконаливши тим самим нову системну платформу GEALAN S 9000.

Менше втрати енергії

При необхідності усередині системи за модульним принципом можуть створюватися різні теплоізоляційні значення. Вже у своєму базисному варіанті зі стандартними елементами жорсткості і без додаткових монтажних заходів, нові підйомно-розсувні двері показують дуже високу теплоізоляційне значення: R0 = 0,77 m²*C/Вт (Uf = 1,3 W/m²K), яке може бути збільшено за допомогою певних, інтегрованих в систему окремих рішень, таких як, наприклад, використання технології заповнення утеплювачем основної камери GEALAN IKD®, що дозволяє досягти топ-варіанту із середнім значенням R0 = 1,05 m²*C/Вт (Uf = 0,95 W/m²K) - стандарт енергозберігаючого будинку. Для досягнення необхідного рівня теплоізоляції в новій GEALAN S 9000 системі підйомно-розсувних дверей численні раціональні рішення злилися в єдиній концепції. Так, два особливих елементи жорсткості в роздільних відсіках профілю рами технологічно забезпечують реальне термічне розділення. Для нової GEALAN S 9000 системи підйомно-розсувних дверей опціонально пропонуються також і зарекомендували себе в інших системах GEALAN технології статичної вклейки GEALAN STV® і заповнення термоізолятором GEALAN IKD®. Завдяки використанню пінної технології з'являється можливість заповнити термоізолятором середню порожнину або камеру рами, що додатково підвищує ефективність теплоізоляції. Тим самим GEALAN пропонує модульну систему, за допомогою якої може бути реалізовано або економічне стандартне рішення або теплоізоляційний топ-варіант, не відмовляючись при цьому від випробуваних протягом довгих років і зарекомендували себе на практиці виробничих циклів.

Раціональні деталізовані рішення. Видима ширина рами складає 65 мм, таким чином, направляючі для жалюзі можуть встановлюватися без додаткових подвійних профілів. Також на профілі рами без особливих труднощів можуть кріпитися додаткові розширення GEALAN, що з 74-мм, так і з 82,5-мм монтажною шириною. Це відбувається за допомогою вхідних в комплект спеціальних пружинних затискачів. Завдяки цьому нова система стає адаптованою до самих різних побажанням клієнтів. Профіль стулки зі своєю вузькою видимою шириною в 100 мм виконані в 5-камерному варіанті для підвищення теплоізоляційних якостей. На тлі збільшився застосування важкого 3-шарового скління стабільність стулки була покращена завдяки використанню по-новому розробленого обшивального пазу стулки. Надалі можливе використання скла товщиною макс. 52 мм в комбінації зі стандартним ущільненням або макс. 54 мм при використанні технології статичної вклейки GEALAN STV®.

- Кращі показники теплоізоляції в модульному будівництві до R0 = 1,05 м²*С/Вт що відповідає стандартам при будівництві пасивного будинку. Додатково до цього з новою системою без всяких проблем може використовуватися сучасне потрійне скління товщиною до 52 мм (з STV® до 54 мм).
- Дизайн з сучасним оформленням, більш вузькими стулками і інноваційним профілем скління для використання більшого простору під скління у віконній палітурці.
- Різноманітність завдяки різним варіантам оформлення і численним схемам відкривання.
- Ефективність завдяки кращим показникам теплоізоляції вже в стандартній комплектації, оптимальному застосуванню і інноваційним рішенням в деталях.

Більше світла — унікальні можливості

Для споживачів, які при установці підйомно-розсувних дверей надають особливого значення розміром скляної частини і, відповідно, більш інтенсивному світловому потоку, GEALAN розробив спеціальну і просте у виготовленні дизайнерське рішення. У ньому зазвичай використовувана стулка дверного полотна замінюється заскленим профілем, видима ширина стулки якого в порівнянні зі стулкою звичайної підйомно-розсувної двері зменшена більш ніж на 50%. Це збільшує заскляну частину підйомно-розсувного елементу, збільшуючи тим самим світловий потік. У той час як в стандартному виконанні рама дверного полотна виготовляється зі стулок, пропонованих системою, в дизайнерському варіанті істотно більш вузька рама заскляної частини кріпиться на полотні дверей з трьох боків за допомогою пружинних затискачів. Заскління дверного полотна здійснюється звичайним способом за допомогою кріпильних планок, що проходять всередині, так як рама скління ідентична геометрії пазів системи GEALAN S 9000. Це забезпечує також можливість використання скла будь-якої товщини по всьому спектру системи, аж до установки скла з максимальною товщиною в 52 мм. У даному варіанті дизайну, який повністю інтегрований в систему підйомно-розсувних дверей GEALAN S 9000, теплоізоляційні властивості майже ідентичні тим, що пропонує конструкція, виконана традиційно. Ще однією перевагою є те, що це дизайнерське рішення не створює ніяких обмежень в оформленні зовнішньої поверхні.

Кольорове розмаїття

Для просування на ринку підйомно-розсувних дверей GEALAN S 9000 системи представлені в класичному білому варіанті, також покриті з одного або з двох сторін плівкою декору «під дерево» або однотонними кольорами, передбачені і захисні алюмінієві накладки. Останнє є цікавою альтернативою в оформленні зовнішньої поверхні дверей, особлива користь якої полягає у специфічних перевагах обох матеріалів. У той час як алюмінієва обшивка збільшує термін служби елементів і підвищує їх опірність зовнішнім впливам, пластикова система ставить остаточну крапку, пропонуючи відмінні теплоізоляційні якості. Наступним кроком є ​​впровадження системи підйомно-розсувних дверей GEALAN S 9000 кольорових профілів з унікальною поверхнею GEALAN ACRYLCOLOR.

На закінчення хотілося б відзначити, що проінвестувавши на першому етапі в будівництво вікон та дверей з теплих енергоефективних систем GEALAN S 9000, клієнт зможе заощадити значну суму при оплаті комунальних платежів, враховуючи мінімальні тепловтрати таких конструкцій. Це особливо важливо при будівництві приватних будинків і котеджів, де важлива не тільки естетична складова, але і надійність, довговічність та енергозбереження!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3809092867 XX XX +38 (090) 928-67-70
Ідентифікатор: 15492