Для злиття Kaba і групи Dorma зроблені перші кроки

Для злиття Kaba і групи Dorma зроблені перші кроки

Наприкінці травня акціонери швейцарської компанії Kaba, яка спеціалізується на продуктах для доступу в окремих сегментах індустрії безпеки, схвалили рішення про злиття з Dorma. Про можливе об'єднання повідомили 30 квітня 2015, що стало причиною Позачергових загальних зборів компанії Kaba Holding AG. Пропозиції, висунуті на зборах, знайшли підтримку у більшості акціонерів, присутніх на заході (результати голосування лежали в діапазоні 95-99%). Тепер компанії очікують схвалення з боку антимонопольних органів, щоб завершити злиття, яке орієнтовно намічено на третій квартал 2015 року.

На зборах також затвердили майбутню назву — dorma + kaba Holding. За оцінками фахівців злиття дозволить увійти до трійки лідерів світового ринку технологій безпеки і доступу з продажами орієнтовно 2 млрд швейцарських франків (1,73 млрд євро). Штат складе близько 16000 співробітників.

Контрольний пакет акцій (52,5%) буде знаходиться у шести акціонерів з Kaba Holding. Вони відповідатимуть за стратегічне та фінансове керівництво новою групою. Ульріх Граф, голова Ради директорів Kaba, призначений головою dorma + kaba Holding. У Раду директорів також увійде сім'я акціонерів, що володіє Dorma: Христина Манкель, Стефані Брехт-Берген і Доктор Ханс Гуммерт, голова Ради директорів групи dormakaba.

Продукція та канали поширення компаній доповнять одна одну. Новий холдинг планує зміцнити свої позиції в Європі, Північній і Південній Америці та Азійсько-Тихоокеанському регіоні.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 15459